Fenerbahçe’de yeni rekor kapıda! En az 55.5 milyon Euro…

featured

AJANSSPOR – HABER

Uluslararası Spor Araştırma Merkezi’ne (CIES) göre Süper Lig’de 25 yaş altı en değerli 5 futbolcunun üçü sarı-lacivertli formayı giyiyor.

Bu Videoya Göz Atabilirsiniz

Kanarya’nın 3 genç yıldızı 55.5 milyon Euro

Sözcü’den İrfan Yirmibeş’in haberine göre; Prestijli kuruluşun hesaplamalarında Ferdi Kadıoğlu 20.9 milyon Euro ile ilk sırada yer aldı. 24 yaşındaki genç yıldızı 20.8 milyon Euro ile Sebastian Szymanski takip etti. İsmail Yüksek de 13.8 milyon Euro ile tablonun 5. sırasında kendisine yer buldu. 1999 doğumlu olan üç futbolcunun değeri 55.5 milyon Euro’yu buluyor. Sarı-lacivertli kulübün beklentisi ise bu rakamın çok üzerinde.

Talipleri sırada

Sezon başında 7 futbolcu satışından tam 56.3 milyon Euro elde ederek tüm zamanların Süper Lig rekorunu kıran Kanarya’nın bu yıl bu rakamın çok üzerine çıkması işten bile değil.

Ferdi, Szymanski ve İsmail Yüksek için ciddi talipler kapıda bekliyor. Ayrıca Oosterwolde ve Osayi Samuel de Fenerbahçe’nin diğer gözde isimleri. Başkan Ali Koç geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile Ferdi Kadıoğlu’nun büyük ihtimalle sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıklamıştı. Ferdi ve Szymanski’den beklenen bonservis bedeli ise minimum 25’er milyon Euro…

“Avrupa planı yapmak isteyen kimseye zorluk çıkarmayız”

Başkan Ali Koç Avrupa’dan ciddi teklifler almaya başlayan Ferdi, Szymanski, İsmail Yüksek ve Oosterwolde ile bir görüşme gerçekleştirerek, “Siz şampiyonluğa odaklanın. Şampiyon olduktan sonra her şey kolay. Her giden oyuncumuz kulü büne para kazandırarak ve mutlu şekilde ayrıldı. Avrupa planı yapmak isteyen kimseye zorluk çıkarmayız” dedi.

Ferdi’nin sözleşmesi 2026’da bitiyor

Fenerbahçe’nin 2020-21 sezonun başında Hollanda ekibi Nijmegen’den 1.4 milyon euro karşılığında kardosuna kattığı Ferdi Kadıoğlu’nun sözleşmesi 2026 Haziran ayı sonunda bitiyor. 24 yaşındaki milli futbolcu bu sezon sarı lacivertli formayla 34 maçta sahaya çıkarken 2 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

İsmail Yüksek 65 bin Euro’ya Fenerbahçe’ye geldi

Fenerbahçe’nin Gölcükspor’dan 65 bin Euro ödeyerek kadrosuna kattığı 25 yaşındaki ön libero İsmail Yüksek ise bu sezon 36 maçta 1 gol ve 5 asist kaydetti. Milli formayı da terleten yıldız futbolcunun 2027’ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

Szymanki’den 39 maçta 12 gol 14 asist

Fenerbahçe’nin sezon başında Dinamo Moskova’dan 9.75 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek transfer ettiği Polonyalı orta saha Sebastian Szymanski ise 39 maçta sarı lacivertli formayı terletirken 12 gol, 14 asistlik istatistik yakaladı. 24 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi 30 Haziran 2027’de sona eriyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!