Fenerbahçe’de Samatta gidiyor yerine o isim geliyor

Fenerbahçe'de Samatta gidiyor yerine o isim geliyor

Spor Toto Süper Lig’de sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla başlayan Fenerbahçe bu doğrultuda kadrosunu birçok isimle güçlendirdi. Fenerbahçe gelecek sezonun transfer çalışmalarına da şimdiden başladı.

Büyük umutlarla kadrosuna kattığı Mbwana Samatta’dan beklenen performansı alamayan Fenerbahçe, gelecek sezon Samatta ile yollarını ayırarak yerini Porto’nun yıldız golcüsü Moussa Marega ile doldurmayı planlıyor.

Portekiz ekibiyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Malili santrforla ilk teması ara transfer döneminde gerçekleştirmiş ancak Malili yıldızın transferini gerçekleştirememişti.

marega ile ilgili görsel sonucu

Takvim’in haberine göre; Marega’nın menajeriyle masaya oturacak olan Fenerbahçe yönetiminin, kritik zirvede teklifini revize edeceği ve tüm şartları zorlayacağı belirtilirken, Sarı-Lacivertliler 29 yaşındaki futbolcu ile 4 yıllık sözleşme yapmayı planlıyor.

Piyasa değeri 20 milyon Euro olan Moussa Marega, Avrupa futbolunun en önemli forvetlerinden birisi olarak gösteriliyor. Tecrübeli yıldız son olarak Şampiyonlar Ligi’nde oynanan Porto-Juventus maçında İtalyan devinin ağlarını sarstı.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!