Fenerbahçe yeni transferleri UEFA’ya bildirmeye hazırlanıyor!

featured
Fenerbahçe’de transfer hareketliliği yaşanıyor. Bu gece yarısına kadar Avrupa Ligi için UEFA’ya kadro bildirmek zorunda olan sarı-lacivertliler kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına devam ediyor. Fenerbahçe’de Ferdi Kadıoğlu’nun ayrılışı sonrasında sol beke takviye yapmak isteyen sarı kanaryalar ayrıca bir orta saha transferi için de arayışını sürdürüyor.
Sol bek için Archie Brown’u gündemine alan Fenerbahçe, kulübü Gent ile pazarlıklarını sürdürüyor. Premier League’den de taliplari olan 22 yaşındaki futbolcu için sarı-lacivertlilerin yaptığı ilk teklif Belçika ekibi tarafından kabul edilmemişti. İngiltere’de yaz transfer döneminin son ermesinin ardından Archie Brown konusunda eli güçlenen Fenerbahçe’nin, kulübüne yeni bir teklif daha yapması bekleniyor.
Diğer yandan Sofyan Amrabat’ı satın alma opsiyonu ile kiralık olarak kadrosuna katan sarı-lacivertliler bu bölge için de arayışını sürdürüyor. Geçen sezon ara transferde alınan Rade Krunic’i Kızılyıldız’a gönderen Fenerbahçe, Miha Zajc ve Miguel Crespo ile de yollarını ayırmıştı.
Orta saha transferi için ise iki isim öne çıkıyor. Boca Juniors forması giyen Cristian Medina ve serbest oyuncu konumunda olan Adrien Rabiot. Medina için daha önce iki teklif yapan Fenerbahçe, Boca Juniors ile anlaşamamıştı. Arjantin medyasında yer alan haberlere göre sarı-lacivertliler, 22 yaşındaki oyuncu için son teklifini Boca Juniors’a iletti.
Arjantin Kulübü ile pazarlıklarını sürdüren Fenerbahçe diğer yandan da Fransız yıldız Adrien Rabiot konusunda da çalışmalarını sürdürüyor. Serbest oyuncu konumunda olan 29 yaşındaki ortanın menajerler tarafından Fenerbahçe’ye önerildiği iddia edildi. Geçen sezon Juventus formasıyla 35 maça çıkan Rabiot bu karşılaşmalarda 5 gol 3 asistlik performans ortaya koydu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!