Fenerbahçe Transferde Dolu Dizgin

Fenerbahçe Transferde Dolu Dizgin

Fenerbahçe yeni sezona dolu dizgin hazırlanıyor.

Emre Belözoğlu’nun transfer listesinde bulunan Edin Visca, Dorukhan Toköz, Vedat Muriç ve Olivier Giroud ile temasa geçildi. Dorukhan Toköz ile her konuda anlaşma sağlandı.,

Beşiktaş’ın sözleşme yenileme görüşmelerinden sonuç alamadığı Dorukhan Toköz’ün sözleşmesi bu sezon sonunda resmen sona eriyor. Fenerbahçe, Dorukhan Toköz için herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek.

Sarı Lacivertlilerde ilk hedef Edin Visca transferi olacak. Trabzonspor’un de transferi için uğraş verdiği Boşnak yıldız için Fenerbahçe de resmen devreye girdi ve pazarlılara başladı.

Başakşehir formasını giyen ve 2025’e kadar sözleşmesi devam eden Edin Visca için 2 futbolcu+para teklifinde bulunuldu. Edin Visca, Fenerbahçe’ye transfer olmak istediğini yönetime bildirirken görüşmeler devam ediyor.

Chelsea’de sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan Olivier Giroud ile temasa geçildi ve büyük ölçüde anlaşma sağlandı. Giroud için uzun süre Arsenal’de birlikte top oynadığı Mesut Özil devreye girdi.

Lazio’ya bu sezon başında satılan Vedat Muriç de Fenerbahçe’nin transfer listesinde. Oyuncu, 1 seneliğine kiralık olarak eski takımına geri gelecek.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!