Fenerbahçe ilk transferini bitirdi! Bonservissiz geliyor

featured

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk yarışını son düzlükte kaybeden Fenerbahçe önümüzdeki sezon için şimdiden harekete geçti. Sarı-Lacivertliler’in yaz transfer döneminde yapağı ilk hamle netleşti.

Kent ile İmzalar atıldı…

Fenerbahçe yaz aylarında İskoç devi Glasgow Rangers ile sözleşmesini tamamlayacak olan 26 yaşındaki kanat oyuncusu Ryan Kent’in transferini tamamladı. Taraflar arasında imzalar atılırken, resmi açıklamanın transfer döneminin başlaması ile birlikte yapılması bekleniyor.

7.2 milyon Euro’ya almışlardı

Glasgow Rangers, Ryan Kent’i 2018-2019 sezonunda Premier League devi Liverpool’dan kiraladı. İskoç devi performansından memnun kaldığı İngiliz oyuncunun bonservisini almak için Liverpool’a 7.2 milyon Euro (161.7 milyon TL) ödedi.

Çift hanede asist yaptı

Bu sezon Glasgow Rangers formasını İskoçya Premier Ligi ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 35 defa terleten Ryan Kent; 3 kez fileleri havalandırırken, 10 defa da takım arkadaşlarına gol pasını verdi.

Milli formayı alt yaşlarda giydi!

İngiltere Milli Takımı’nın formasını U18 ve U20 kategorisinde 8 defa terleten Ryan Kent üç defa da fileleri havalandırdı.

Efsane sezonda vardı

Ryan Kent, Glasgow Rangers’ın 2020-2021 sezonunda Steven Gerrard yönetiminde kazandığı şampiyonlukta büyük rol oynamıştı. İngiliz kanat oyuncusu o sezon İskoçya Premier League’de 33 maçta 8 gol, 9 asist ile oynamıştı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!