Fatih Terim’in Kızı Merve Terim Çetin Kimdir?

Fatih Terim'in Kızı Merve Terim Çetin Kimdir?

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in kızı olan  Merve Terim Çetin, 22 Mart 1984 yılında İstanbul’da dünyaya geldi.  İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul’da tamamladıktan sonra Üniversite eğitimini Duke Üniversitesi Psikoloji ve Sosyoloji Bölümlerinde okudu.  2008’de New York Üniversitesi’nde Çocuk Psikolojisi Bölümü’nde yüksek lisanstan mezun oldu

Bir çocuk psikiyatristinin yanında staj yaptı ve üniversitedeki çocuk psikolojisi dersinde profesör asistanlığı yapmaya devam etti.  2010′ Türkiye’ye kesin dönüş yaptıktan sonra, PEDAM’da uzman psikolog olarak 1 sene çalışmasının ardından daha sonra 2 sene boyunca Acıbadem Hastanesi’nde çalıştı.

Sonra Woodsview Anaokulu’nda müdür ve psikolog olarak görev aldı. Çocuk sahibi olacağını öğrendiğinde ise görevlerini kendi isteği ile bıraktı.  2011 ‘de şimdiki eşi Ahmet Baran Çetin ile evlendi. Yaman adında bir oğlu var. Geçtiğimiz günlerde ikinci çocuğuna hamile olduğunu duyuran Fatih Terim’in 38 yaşındaki kızı Merve Terim Çetinkarnındaki bebeğini kaybettiğini açıkladı.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!