Fatih Terim’den Açıklama “ Cesaretin yoksa çalmayacaksın kardeşim”

Fatih Terim’den Açıklama “ Cesaretin yoksa çalmayacaksın kardeşim”

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Alanyaspor’u 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu.

Fatih Terim, “Bir tuzağı daha bertaraf etmenin mutluluğu içerisindeyim” dedi.

Terim, Luyindama’nın kafasının yarıldığı ve rakip oyuncunun kırmızı kart görmediği pozisyona ise değinmedi. Bu pozisyon sonrası taraftarlar büyük tepki göstermişti.

“Bir defa kendi karakterimizin dışında bir oyun oynamak istedik. İkinci yarıda bazı şeylere mecbur kaldık. Herhangi bir açık vermek istemedik. 2 stopere de müsaade ettik oynamalarına. İkinci bölgede sağlam durduk. Kendimize göre sağlam durduk. Oyun anlayışımız dışında bir oyun oynadık. Pozisyon bulduk, golü bulduk. Oyunu koparmamız gerekiyordu. Hakemlerle beraber… Hep birlikte oyun kopmadı. İlk yarı ne düşündüysek uyguladık. İkinci yarı pek pozisyon vermedik. Alanya etkili oldu, bazı etkili atakları oldu. Başka bir oyun şekli bizi sonuna kadar götürdü. Goller yiyebilirdik, pozisyon buldu Alanyaspor.”

Hakeme Eleştiri

Maçın hakemi Zorbay Küçük’ü eleştiren Terim, ”Bazı şeylerden korkacaklarsa yaşamak cesurların hakkı. Sen öyle kaderlerle oynayamazsın. Başka etki, aşka tepkilerle bu düdüğü çalmayacaksınız. Cesaretin yoksa çalmayacaksın kardeşim. Sen koskoca büyük takımların ya da başka takımın kaderiyle oynayamazsın.” ifadelerini kullandı.

Çok iyi oynayıp puan kaybettiğimiz maçların dengelenmesidir bu. Çok kritik bir yerde, çok kritik bir 3 puan aldık. Bir de tabii bir tuzağı daha bertaraf ettik. Alanyaspor’a başarılar diliyorum. İyi bir maç olacak demiştim. Zevkli bir karşılaşma oldu. 3 puanı aldığımız için, oyunu daha çok oynadılar, biz az oynadık, o bu pozisyon… Ancak, mutlak başrollerde olanlar belli.”

 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!