Ezgi Mola, Kendisini Destekleyenlere Teşekkür Etti

Ezgi Mola, Kendisini Destekleyenlere Teşekkür Etti

Cinsel saldırı sanığı Musa Orhan’a hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında 2 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle dava açılan oyuncu Ezgi Mola, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Ezgi Mola, Twitter hesabından kendisini destekleyenlere “Yalnız olmadığımı böylesine hissetmek çok güzel canlar. Hepinize çok teşekkür ederim, sizleri çok seviyorum ve biliyorum ki bizleri sevgi kurtaracak” dedi.

 

Ne Olmuştu?

Batman’ın Beşiri ilçesinde tabancayla intihara kalkışan ve 34 gün sonra (18 Ağustos 2020’de) hastanede hayatını kaybeden İpek Er, bıraktığı mektupta, Siirt’te görevli jandarma Musa Orhan’ın kendisine cinsel saldırıda bulunduğu iddiasını yazmıştı.

Orhan hakkında, ‘nitelikli cinsel saldırı’ suçundan 12 yıldan az olmamak üzere hapis cezası istemiyle dava açıldı. Tutuksuz sanık Orhan’ın yargılanması sürerken, olayın ardından sosyal medyada büyük tepki doğmuştu.

Oyuncu Ezgi Mola da 20 Ağustos 2020’de sosyal medya hesabından “Tecavüzcü şerefsizi dışarı salan vicdanınızda boğulun. Artık yasa, dua, dilek, istek, rica, umut her şeyi elimizden aldınız ya! Ne deyim! Yazıklar olsun! Yazıklar olsun! #MusaOrhanTutuklansin” paylaşımını yapmıştı.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!