Estetik faciası; badem göz ameliyatı hayatını kararttı

featured

İzmir’de yaşayan 31 yaşındaki Gonca Akdemir daha güzel hale gelebilmek için özel bir kliniğe gidip, son dönemde en sık yaptırılan estetik ameliyatı olan “badem göz” adı verilen ameliyatı olmak istedi. 

Doktor U.A. bu ameliyatı yapabileceğini ve 6 ay sonra hiçbir iz kalmayacağını söyledi. Ancak işler söylendiği gibi devam etmedi. Ameliyat üstüne ameliyatla bir estetik faciasına dönüştü. İddiaya göre eksik olan ameliyatı düzeltmek için 2 kez daha operasyon yapılan genç kadın, şimdi yüzünde iltihaplarla kaldı. Giderek daha kötü hale gelen yüzünün bir an önce düzeltilmesini isteyen Akdemir kendisine bunu yapan doktordan şikâyetçi oldu.

”Beni estetik operasyona ikna ettiler”

Yaşadığı süreci Sabah gazetesine anlatan Akdemir; “Bundan 5 ay kadar önce bir kliniğe gittim. Beni bir şekilde bir estetik operasyona ikna ettiler. Ben de kabul ettim. Badem göz adı verilen ameliyatı oldum. Çıktıktan bir süre sonra dikişlerin izleri olduğunu ve açılmalar olduğunu görünce doktorun yanına gittim.

Bana bu izleri mini yüz germe ile yok edebiliriz dedi. Kabul ettim, yüz germe ameliyatını yaptı. Bu kez yanağımla yüzüm arasında uzama oldu. Daha kötü hale geldim. O ameliyatın izleri de yüzümde kaldı” ifadelerini kullandı.

“42 bin lira para aldılar”

Ben artık ne yapacağımı bilemedim, günlerce acı içinde kaldım diyen genç kadın; “Tekrar doktorun yanına gittim. Bana bir ameliyat daha yaparak o dikişleri düzelteceğini söyledi. Bu kez yüzümün tamamına dikişler yaptı. İzler daha belirgin yaralar haline geldi.

Toplamda benden 42 bin lira para almışlardı. Ben yarım kalan tedavimin tamamlanması için şikâyetçi oldum. Klinik doktoru işten çıkardı bana paramı ödedi aslında hatalarını kabul ettiler. Ama şimdi bu doktorun yaptığı yanına kâr kalmasın istiyorum. Başka kadınların canı yanmasın istiyorum” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!