Eskişehirspor ilk maçına çıkıyor

featured

Anadolu Efsanesi Eskişehirspor, Bölgesel Amatör Lig’e Hazırlanıyor

Gelecek sezon bölgesel amatör ligte mücadele edecek olan Anadolu Efsanesi Eskişehirspor, ilk etap kampını başarıyla tamamladı. Kulüp yetkilileri, 4 hazırlık maçı yapacaklarını duyurdu. Kırmızı Şimşekler, bu hazırlık maçlarından ilkinde Yozgat Belediyesi Bozok Spor ile karşılaşacak. Maçın tarihi olarak 28 Ağustos 2023 belirlenirken, başlama saati 18:00 olarak planlandı.

İlk etap kamp çalışmaları tamamlandı.

İlk etap kamp çalışmalarına 4 günlük bir ara veren Eskişehirspor, Teknik Direktör İbrahim Baş eşliğinde kuvvet ve kondisyona yönelik çalışmalar yaptığı görüldü. “Es Es” ikinci etapta ise daha çok taktik ve teknik antrenmanlara odaklanacak.

Eski Günlere Hasretler

Türkiye’nin en fazla kupa kazanan 5. futbol takımı unvanına sahip olan Eskişehirspor, uzun yıllar boyunca Süper Lig arenasında boy gösterdikten sonra, Bölgesel Amatör Lig’e düşmenin şaşkınlığını yaşıyor. Geçmişteki başarılarıyla tanınan kulüp, hala bu düşüşün etkisini üzerinden atabilmiş değil. Ancak, iddialı bir kadro kurarak ve kararlı bir şekilde çalışarak Eskişehirspor, tekrar profesyonel liglere yükselmek için büyük çaba sarf edecek.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!