1. Haberler
  2. Gündem
  3. Erzurum Merkezli 7 İlde Terör Örgütü DEAŞ’ın Finans Ağına Yönelik Operasyonda İki Kişi Tutuklandı

Erzurum Merkezli 7 İlde Terör Örgütü DEAŞ’ın Finans Ağına Yönelik Operasyonda İki Kişi Tutuklandı

Erzurum Merkezli 7 İlde Terör Örgütü DEAŞ'ın Finans Ağına Yönelik Operasyonda İki Kişi Tutuklandı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erzurum merkezli 7 ilde, terör örgütü DEAŞ’ın finans ağına yönelik özel harekat polisleri desteğinde gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 14 şüpheliden ikisi tutuklandı.

Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince, terör örgütü DEAŞ’ın finans ağı ve örgüt mensuplarına yönelik 7 ilde başlatılan soruşturmada gözaltına alınan 14 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Şüphelilerden 6’sı emniyetteki, 6’sı da savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Zanlılardan ikisi ise savcılık sorguları sonrası çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Bu kişilerden 4’ü Erzurum’da, 4’ü İstanbul’da, ikisi Ankara’da, birer kişi de Antalya, İzmir, Şanlıurfa ve Kocaeli’nde yakalanmıştı.

Zanlılardan bir tabanca, bu silaha ait 22 mermi, çok sayıda dijital materyal ve örgütsel doküman ele geçirilmişti.

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.