Ermeni yandaşları yine Azerbaycan karşıtı açıklama yaptılar

featured

Azerbaycan – Karabağ savaşı başladığından beri Azerbaycan karşıtı açıklamalar yapan Ermeni yandaşları boş durmuyor. Ermenilerin yaptığı onca zulmü görmezden gelen ve ses çıkarmayan yandaşlar bu kez de ortak bir çağrıda bulundu.

Yayınlanan metinde, “Bakü rejimi, Ankara rejiminin desteğini arkasına alarak, aylardır Dağlık Karabağ Ermeni halkına yönelik ve soykırım ihtimalini gündeme sokan bir abluka uyguluyor” şeklinde yalan ifadeler var.

Ermeni yandaşlarının açıklamasında “Türk vatandaşı” yerine “Türkiyeliler” ifadesi kullanıldı

Sözde soykırım olacağını iddia eden Ermeni yandaşları geçmişlerinde Ermenistan’ın Karabağ’da yaptığı soykırımlara dair hiçbir paylaşımda bulunmadı. Ermenilerin tarafında olmaktan çekinmeyen ve onların yaptıklarını meşru gören isimler kendilerine “Biz Türkiyeliler” dedi

“Biz Türkiyeliler, uluslararası kamuoyunun, gelişmelere karşı yeterli duyarlılıkta davranmadığını görüyor ve durumu endişe ile izliyoruz” denilen açıklamada, “Soykırımları engellemek, onların olmasını beklemek ve sonra müdahale etmek demek değildir. Şimdiden, böylesi bir tehlikeyi engellemek için aktif girişimde bulunmaktır”

Ermeni yandaşlarının arasında Türk ve Cumhuriyet düşmanlığı ile bilinen Ömer Faruk Gergerlioğlu, Ragıp Duran, Ayşegül Devecioğlu gibi birçok isim yer alıyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!