Erdoğan’ın Fiyatlarını Uygun Bulduğu Marketin Zarar Ettiği Ortaya Çıktı: Yıllık Zarar 12,2 Milyon Lira

Erdoğan'ın Fiyatlarını Uygun Bulduğu Marketin Zarar Ettiği Ortaya Çıktı: Yıllık Zarar 12,2 Milyon Lira

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın alışveriş yaptıktan sonra “Fiyatları gayet uygun” dediği Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinin zarar ettiği öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarım Kredi Kooperatifi’nin İstanbul’daki marketinden dün alışveriş yapmış, alışverişin ardından fiyatları uygun bularak, “Tarım Kredi Kooperatifleri’mizin gördüğünüz gibi buradaki market gerçekten çeşitli ürünler noktasında, kalite noktasında, fiyatlar noktasında gayet uygun. Gerçekten vatandaşlarımızın kesesine uygun fiyatların uygulandığı bir yer. Bunların süratle çoğaltılması noktasında Tarım Kredi Kooperatifleri’ne verdiğimiz talimatlar var. Tabii süratle 500 metre kareden olmak üzere, Türkiye genelinde ilk etapta bin kadar bu tür marketlerin yapılması talimatını verdik. Bunları süratle çoğaltacağız” demişti.

MARKETİN ZARAR ETTİĞİ ORTAYA ÇIKTI

ANKA‘nın haberine göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fiyatlarının uygun olması ile övündüğü Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinin zarar ettiği anlaşıldı. Tam adı Tarım Kredi Birlik Tarım Ürünleri olan şirketin 2019 yılındaki 46 milyon 5 bin 231 lira olan zararının, 2020 yılında 58 milyon 253 bin 561 liraya yükseldiği görülüyor.

 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!