Erdoğan’dan Meral Akşener’e “Daha Neler Olacak Neler…”

Erdoğan;

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuşma yaptı. Konuşmasında Meral Akşener’e İkizdere’de düzenlenen saldırıya ilişkin de açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener’e İkizdere’de düzenlenen saldırıya ilişkin şöyle konuştu:

“Gelin hanım (Akşener) Netanyahu’nun yanına koyuyor uzonun ardından da Rize’ye gidiyor. Gelin hanıma gayet güzel ders veriliyor. Yine dua et ki gelin hanıma çok ileriye gitmeden ders verdiler. İkizdere yetmedi, Çayeli’ne gittin. Orada da gerekeni yaptılar. Daha neler olacak neler… Eğer ahde vefa olmazsa bu millet affetmez. Bizler hep bu ülkede gerçekten saygıya dayalı bir siyasetin yanında olduk, bunun çalışmasını yaptık.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’nın yaptığı açıklama sonrası Meral Akşener Twitter hesabından karşılık verdi.

Akşener,”Sayın @RTErdogan ve arkadaşları zor günler geçiriyor. Benim üzerimden sorulardan kaçıyor, iddiaları sektiriyorlar ama… Rizeli kardeşlerimi zan altında bırakmalarına asla izin vermem. Hiç merak etmeyin, bana Türkiye’nin hiçbir yerinde zarar gelmez.”

Ne Olmuştu?

Meral Akşener, İkizdere ilçesinde esnaf ziyareti yaptığı sırada, bir grubun provokasyonu ile karşılaştı.  Akşener’in yanına yaklaşan bir kişi, “PKK ile işbirliği yapan CHP ile neden birliktesiniz? Açıklama yapar mısınız?” dedi. Akşener ise, “Yapmıyoruz kardeşim. Ezan saati iftira ediyorsunuz. Sizi Allah’a havale ediyorum. Meral Akşener’e diyorsunuz. Megri megriyi ben mi söyledim? Osman Öcalan’ın mektubunu ben mi okuttun? Hadi oradan” diyerek tepki gösterdi

İşkencedere Vadisi’nde Cengiz İnşaat’ın başlattığı taşocağı çalışmalarına yöre halkının tepkileri sürerken, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de köylülere destek ziyaretine gitti.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!