Erdoğan: ‘Sen kimin cebinden neyi bedava yapıyorsun’

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun tanzim satışlara yaptığı eleştirilere tepki göstererek, "Bay Kemal rahatsız olsan da olmasan da biz sömürücülere bu ülkede hayat hakkı tanımayacağız" dedi. Erdoğan, tanzim satışlarındaki kuyruğun 'varlık kuyruğu' olduğunu bir kez daha dile getirdi.

Fiyatların yerine gelmesi durumunda sahadan çekileceklerini belirten Erdoğan, fiyatların pahalı olması durumunda, "Farklı adımlar atarız," diyerek uyarıda bulundu.

"Sen kimin cebinden nereye, neyi bedava yapıyorsun"

"(Ekrem İmamoğlu'na) Makarnacı, kömürcü diyerek aşağılayan bu CHP zihniyeti bir de çıkmışlar utanmadan Türkiye'de sosyal devlet bitti diyor. Ufukta seçim sandığını görünce sosyal devlet diyorlar. Ne diyorlar, doğum yapmış, çocuğu 4 yaşına kadar olan annelere otobüsler bedava, sonra geçliğe şu yaşına kadar otobüsler bedava. Sen kimin cebinden nereye, ney bedava yapıyorsun. Kalkar şu kadar indirim dersiniz. Siz bunlara inanıyor musunuz? dedi.

İmamoğlu, dün yaptığı konuşmada vaatlerini sunarak şunları kaydetmişti:

"Yeni bebeği olan bir anne çocuğu dört yaşına gelene kadar ulaşımdan ücretsiz faydalanacak. Öğrencilerin 85 lira olan kartını 50 liraya indireceğiz. 25 yaşın altındaki tüm gençler toplu taşımadan yüzde 40 indirimli faydalanacak. Bu kentte 2.5 milyona doğru giden genç nüfus var, onlara gelecek olacağız. Resmi dini bayramlarda toplu taşıma bütün vatandaşlara ücretsiz olacak."

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!