Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Mezuniyet Töreninde Konuşuyor

Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Mezuniyet Töreninde Konuşuyor
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Atatürk Harp Oyunu ve Kültür Merkezi'nde, MSÜ Kuvvet Harp Enstitüleri 8'inci Dönem Karargah Subaylığı ve 3'üncü Dönem Komuta ve Kurmay Eğitimi Mezuniyet Töreni'ne katılarak konuşma yaptı. ( Arif Hüdaverdi Yaman - Anadolu Ajansı )

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Emperyalistlerin ve onların oyuncağı haline dönüşmüş kifayetsiz rejimler ile terör örgütlerinin zulmü altında inleyen kardeşlerimizin çağrılarına kulak veriyoruz.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Atatürk Harp Oyunu ve Kültür Merkezi’nde, MSÜ Kuvvet Harp Enstitüleri 8’inci Dönem Karargah Subaylığı ve 3’üncü Dönem Komuta ve Kurmay Eğitimi Mezuniyet Töreni’ne katılarak konuşma yaptı.

Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şöyle:

“Türkiye’nin savunma sanayii teknolojilerinden geçtiğimiz 15-20 yılda kat ettiği mesafe tüm dünyanın örnek aldığı bir başarı hikayesidir.

Neredeyse 40 yıl süren terörle mücadele döneminde kurulan tuzaklara ve oynanan oyunlara rağmen sergilenen dirayetli duruş, yeniden başarabileceğimizin işareti olmuştur. Türk’ün olduğu yerde zulüm olmaz, Türk’ün olduğu yerde masum kanı akmaz.

Emperyalistlerin ve onların oyuncağı haline dönüşmüş kifayetsiz rejimler ile terör örgütlerinin zulmü altında inleyen kardeşlerimizin çağrılarına kulak veriyoruz.

Başka coğrafyalarda bizimle birlikte yol yürümek isteyen kardeşlerimizin yanlarında yer almanın hazırlıkları içindeyiz.

Ayrıntılar Geliyor…

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!