En nazik 3 burç… En nazik 3 burcun ortak bir özelliği var

featured

Profesyonel astrolog Carol Starr’ın belirttiğine göre, en nazik 3 burcun ortak bir özelliği var.

Astrolojide, 12 burcun her birinin kendi özellikleri vardır ve bunlar, onların yönetici gezegenleri, modaliteleri ve unsurları tarafından etkilenir. Bir burcun ne kadar nazik olduğuna bakarsanız, burcun unsuru size bir fikir verebilir.

Örneğin, ateş burçları genellikle grupta en az nazik olanlarıdır, çünkü dikkat çeken büyük ve parlak enerjileri ile bilinirler. Hava burçları da çok konuşkan ve dışa dönüktür. Çok sosyal canlılardır, dünyayı merak ederler ve başkalarıyla düşünceler ve fikirler paylaşmayı severler. Sonra su burçları var, onlar çok duygusal. Sakin anları olmasına rağmen, duyguları onları büyük ölçüde yönlendirir ve genellikle duygularına dayalı kararlar alır ve hareket ederler.

Bu bizi toprak burçlarına getiriyor. Starr’ın belirttiği gibi, pratik ve toprakla bağlantılı toprak burçları, en nazik burçlardır. Elbette, herkesin astroloji haritasında onları daha sakin ya da daha az sakin kılan diğer faktörleri vardır. Ancak bu, toprak burçlarının en nazik burçlar olarak kabul edilmesinin nedenidir.

Boğa (20 Nisan – 20 Mayıs)

Genellikle Boğalar günlerini sakin, huzurlu ve kontrollü bir şekilde geçirirler, hatta zorluklar çıksa bile. Starr, bir Boğanın içgüdüsel olarak bir durumun her yönünü incelediğinde ve mantıklı bir çözüm bulduğunda herkesin sakinleşeceğini belirtir. “Genellikle oldukça sessizler, ancak kaos durumunda herkesin enerjisini dengelemek için doğru kelimeleri bulmak konusunda her zaman iyilerdir” diyor. İlk başta problemi çözebilecek kişi olmayabilirler, ama naziklikleri her zaman kaos durumunda herkesin enerjisini dengeler.

Başak (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak burcu astrolojideki altıncı evi yönetir, bu da sağlık ve hizmet evi demektir. Bu nedenle Başaklar, başkalarına yardım etmeyi severler. Çok teşvik edicilerdir ve destekleyici bir rolde iyi iş çıkarırlar. Merkür’ün yönettiği Başak, çok düşünceli, gözlemci ve analitiktir. Doğrudan bir çatışmaya girmektense, sorunu nasıl ele alacaklarını dikkatlice düşünmek için zaman alırlar.

Starr, “Başak insanları konuşmayı ve huzur yaratmak için paylaşmayı severler. Ne kadar sert bir tartışma olursa olsun, seslerini yükseltmek için çok şey yapmaları gerekir. Sorunları hakkında konuşmanın her şeyi çözeceğine inanıyorlar.” diyor. Bu yüzden diğer insanlara göre daha nazik görünürler.

Oğlak (22 Aralık – 19 Ocak)

Oğlaklar, ciddiyet söz konusu olduğunda “özel bir tür” olarak görülür, diyor Starr. “Bu burç, kendi yollarında devam ettiklerinde her şeyin kontrol altında kalacağını ve kendi özel yollarını izleyerek herkese huzur getireceklerini bilir.”

Oğlak burcu, disiplin ve ciddiyetle ilişkilendirilen Satürn tarafından yönetilir. Bu onların nadiren sakinlerini kaybetmelerine yol açar. Starr, Oğlakların bir durumdan duygularını ayırmada ve her zaman “sistemli ve düşünceli” bir şekilde işleri ele almada iyi olduklarını belirtir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!