Emre Belözoğlu’ndan Ümit Özat açıklaması

Emre Belözoğlu'ndan Ümit Özat açıklaması

Eski futbolcu ve teknik adam Ümit Özat’ın ‘FETÖ’ iddialarına Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Emre Belözoğlu’ndan yanıt geldi.
Belözoğlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Ümit Özat’ın FETÖ iddialarına ilişkin soruya şöyle yanıt verdi:

”Üzülüyorum. Ümit Özat’la aynı takımda oynamadım. Sadece milli takımda 10-15 maç oynamışızdır. Kendisiyle kişiselleştirebileceğim hiçbir diyaloğumuz olmadı. Antrenörlüğünde de maç öncesi hep gidip selam vermişimdir. İş ne olursa olsun Fenerbahçe’nin menfaatine dayandığında ben söylemem gerekenleri söylememem gerektiğini düşünüyorum. Bugün konuşmamam gerektiğini düşünüyorum. Benim söyleyebileceğim, Fenerbahçe formasını bir dakika bile giymiş her oyuncu değerlidir. Sahanın dışında futbolculuğun ne kadar zor bir meslek olduğunu ben bilirim. O yüzden kimse için bu kadar fütürsüzce cümleler kullanmam.”

Ne olmuştu?

Eski Fenerbahçeli futbolcu ve teknik adam Ümit Özat, Futbol Arena’da tartışma yaratacak açıklamalarda bulunmuştu. Türk futbolu içindeki FETÖ yapılanmasının devam ettiğini söyleyen Özat, “15 Temmuz gerçekleşseydi hepsi FETÖ’nün yanında olurdu. Şimdi hepsi kripto. Daha büyük itiraf olur mu? Ben hayatımda maklube görmedim. Görenler hala çalışıyor. Hadi bir tanesi Ümit sen ne diyorsun desin!” ifadeleriyle isim vermeden Emre Belözoğlu’nu eleştirmişti.

 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!