Emanete Hıyanet!

 

MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener’in bayramlaşma programı sabote edilmek istendi.

Yirmi yaşlarında yirmi kadar genci, binlerce kişinin içine “Olmayan bir kavgaya taraf oluşturmak” için, silahıyla palasıyla provokasyon için gönderdiler. Gerilere çekilip, hamaset perdelerine gizlenerek, kirli karanlık hesapları için o gencecik yavrularımızı feda edercesine, her türlü ihtimale açık kontrolsüz bir saldırıya alet edebildiler…

Ülkücü Harekete emanettir gençler…

Emanete hıyanettir bu!

Tüm çürümüş benlikleriyle.

*

Biliniyordu, bekleniyordu, kimi çarpık engellemelerin sahne alacağı… Ama bu kadarını, böylesi bir kıyımı göze alacak kadar gözü dönmüş, insanlıktan çıkmışların bağrımızda olacağı hesap edilemezdi. 

*

Türk Milliyetçileri olarak peşin bedeller ödenen kutlu mücadelelerden, “Zaman ve mekân bize emanettir” diyerek geldik

Bugün kısır hesaplarla hıyanet içine düşüldü!..

*

Türk Milleti tüm kesimleriyle tamda çaresizliğin cenderesinde kıvranır durumda, ümidi ve güveni Ülkücü Harekette bulup, “işte istikbali emanet edeceklerim” mesajını her yönüyle verirken…

En keskin karşı çıkışın vebaline soyunanlar kendi büyüttüklerimizden çıktı. Yetmedi, Ülkücü düşmanlarıyla paralel olmaktan, onlardan medet ummaktan çekinmediler.

*

Bulunduğu makam ve mevkilerin, tarihi vicdani mesuliyetinden bihaber olanlar… Ülkücü İradenin karar gününden kaçmak için, türedi bahaneler, zorlama sebepler, uyduruk korkular, hukuki arkadan dolanışlarla hezeyan içine düştüler.

*

Türk Milletinin kurucu iradesini ifade eden, Türk Milliyetçiliği bugün tüm elzemliğiyle bir kez daha kuvvetli bir davet merkezi olmuşken, “çöreklenmişlerimizle” kuşatma altında tutulma girişimleri zillet hükümranlığına yönelmiştir.

*

Emanete hıyanet edilen ağır günler yaşıyoruz!..

Bilinsin ki!

Bu kutlu sine; bu yükü, bu kirliliği kaldırmaz!

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!