El-Aziz Gazetesi Yöneticilerinden Atatürk’e Hakaret

El-Aziz Gazetesi Yöneticilerinden Atatürk'e Hakaret

 El-Aziz gazetesinin İmtiyaz Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü, Türkiye Cumhuriyetinin kurucu kadrosuna hakaret etti.

 

El-Aziz  gazetesinin  İmtiyaz Sahibi Zeki Geçkil ile Yazı İşleri Müdürü Osman Gürses, Türkiye Cumhuriyetinin kurucu kadrosuna hakaret eden paylaşımlar yaptı.

Zeki Geçkil, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda  Gazi Mustafa Kemâl Atatürk’e hakaret içeren paylaşımlarında

“Başkent İstanbil’u 5 yıl işgal eden İngilizler himayesinde TC’yi kuran İttihatçı Selanik Dönmeleri ülkeyi ilelebet yönetmek için kendileri ölümüne dayanışma içinde iken; inkârcı Kemalist eğitimle bireyci, aidiyetsiz, bencil, çıkarcı, gayrimilli bir kozmopolit toplum oluşturdular.

Dünyanın en özgür madyası en ileri demokrasisi Türkiye’de. Yasak hiçbir ideoloji ve söylem yok. Terör suçlusu Selahattin Demirtaş, terör ve derbe suçlusu Osman Kavala tutuklu diye yaygarayı sürdüren Selanik Dönmeleri Facebook’un keyfi yasaklarını görmüyorlar. Dayanışma içindeler.

Hiçbir Batı demokrasisi ayrılıkçı partilere, medyaya müsaade etmez. Türkiye demokrasisi terörle iltisaklı ayrılıkçı partiye tahammül ediyor. Kandil’e gidip terörist elebaşılarıyla röportaj yapan, yayınlayan bir sürü ünlü gazeteci var. Tek ayıbı Selanik Dönmelerinin eseri 5816!” ifadelerini kullandı. 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!