Ekrem İmamoğlu’ndan Kanal İstanbul Mesajı: Tahribatın En Derinini İstanbul Yaşamak Üzere

Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul Mesajı: Tahribatın En Derinini İstanbul Yaşamak Üzere

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul projesi için “Tahribatın en derinini şu an İstanbul yaşıyor ve yaşamak üzere. Ona da engel olmak için mücadele veriyoruz” dedi.

Malatya ziyaretinin ardından Adıyaman’a hareket eden İmamoğlu, Kanal İstanbul Projesi’ni engellemek için mücadele verdiklerini belirterek,”Bu tahribatın en derinini şu an İstanbul yaşıyor ve yaşamak üzere. Ona da engel olmak için mücadele veriyoruz” dedi.

Adıyaman’ın Haçova Köyü’nde İmamoğlu’nu karşılayan vatandaşlar, açılmak istenen taş ve mermer ocaklarına karşı yürüttükleri mücadeleyi İmamoğlu’na anlattı. V

Vatandaişlar, sorunlarını, “Kayısı bahçelerimiz, üzüm bağlarımız olmasından dolayı hepimiz tepki gösteriyoruz. Ama bir türlü hükümete sesimizi duyuramıyoruz. Bundan dolayı sizlerden destek istiyoruz. Köyümüz; taş ocaklarına, mermer ocaklarına peşkeş çekilmesin. Toprağımız verimli. Arıcılık yapıyor, Malatya’nın en meşhur kayısısını burada yetiştiriyoruz” sözleriyle dile getirdi.

İmamoğlu, “Doğa tahribatlarına karşı her yerde, bütün arkadaşlarımız mücadele veriyorlar. Biz de bu koruyucu duygunuza, gerçekten derin saygı duyuyoruz. Elimizden ne gelir, bilemeyiz; ama duyurulmasında, size katkı sunmayı elbette isteriz. İnşallah başarılı oluruz. Çünkü, malum bu tahribatın en derinini şu an İstanbul yaşıyor ve yaşamak üzere. Ona da engel olmak için mücadele veriyoruz biliyorsunuz. Memleketimizi Allah korusun diyelim” dedi.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!