Ekrem İmamoğlu Diyarbakır’da HDP’lilerle Buluştu!

Ekrem İmamoğlu Diyarbakır'da HDP'lilerle Buluştu!

 Ekrem İmamoğlu, Diyarbakır’da terör örgütü PKK’nın siyasi kolu HDP’nin Eş Genel Başkanı HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar ile Mustafa Kemal’in askerlerine “it sürüleri” diyerek hakaret eden  Sırrı Sakık ile buluştu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek Kaya İmamoğlu ile birlikte, Diyarbakır Keçi Burcu’nda, sanatçı Ahmet Güneştekin’in “Hafıza Odası” adlı sergisinin açılışına katıldı.

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar ile partinin eski Muş milletvekili Sırrı Sakık da yer aldığı sergide Sanatçı Güneştekin, İmamoğlu çifti ve kendilerine eşlik eden CHP İstanbul milletvekili Turan Aydoğan’a, sergi ve eserleri hakkında bilgi verdi.

İmamoğlu çifti, sergi için özel bir otelde düzenlenen  yemeğe  katıldı. 

Yemekte konuşma da yapan Ekrem İmamoğlu, “Ülkemizde fazla da uzak olmayan bir zamanda, huzuru, barışı, aynı olmayı, hep birlikte beraberce yeniden inşa edeceğiz. Ben, vatandaş Ekrem İmamoğlu olarak, hayatımın en umutlu dönemini yaşıyorum. Öyle ki hissettiklerim umudun çok ötesinde. Çünkü çok iyi biliyorum ki, müreffeh bir ülkenin inşası ayrıştırmayı değil, birleştirmeyi gerektirir. Birleşmek için bir engelimiz var mı? Hayır; hiç yok. Peki bu engelin olmadığını görmedik mi? İstanbul’daki 2 seçimde de gördük. İstanbul’da başardıklarımızı, Türkiye’de de hep birlikte başarabiliriz. Kırık kalpleri, zedelenmiş güvenleri telafi etmek yöneticilerin görevidir ve göreceksiniz telafi edeceğiz de” dedi.

Sırrı Sakık ‘Mustafa Kemal’in askerleriyiz’ diyenlere : “Generali olsanız ne yazar, it sürüleri”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2015’deki Nevruz kutlamalarında ‘Mustafa Kemal’in askerleriyiz’ diyenlere, “Generali olsanız ne yazar, it sürüleri” diyerek hakaret eden Sırrı Sakık ile buluştu.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!