Kredi kartı kullananlara kötü haber!

Kredi kartı kullananlara kötü haber!

İş Bankası, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun yaptığı madde değişikliği nedeni ile bu radikal kararı uygulamaya geçirdi.

Yapılan değişiklik yalnızca ekstreleri kapsamıyor; aynı zamanda banka müşterileri ATM üzerinden yapılan işlem makbuzlarını da Mail ya da SMS olarak isteyemeyecek.

İş Bankasının uygulayacağı bu değişiklik üzerine birçok dolandırıcılık yöntemi engellenebilecek, dolandırıcılık olaylarının önüne geçilebileceği düşünülüyor.

Konuyla ilgili İş Bankası’ndan müşterilerine gönderilen mesajda şu ifadeler kullanıldı; “15.03.2020 tarihinde 31069 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Bankaların Bilgi Sistemleri ve Elektronik Bankacılık Hizmetleri Yönetmeliği kapsamında kredi kartı hesap özetleri 1 Temmuz 2020 tarihi itibariyle müşterilerimize e-posta ve MMS yoluyla gönderilemeyecektir. Bu kapsamda Bankamız tarafından Dijital Hesap Özeti uygulaması hayata geçirilmiş olup pdf formatında hazırlanan bu hesap özetlerine, Maximum Mobil, İŞ Cep Uygulaması ve İnternet Şubemizden ulaşılabilecektir’

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!