Eczacılar Vakfı, depremzede öğrenciler için burs kampanyası başlattı

featured

Depremler, yaşadığımız coğrafyanın bir gerçeği olup tedbirlerin yetersiz olması nedeniyle derin yaralar açıyor. Eczacılar Vakfı, bu zorlu süreçte genç nesillerin eğitimlerine devam edebilmeleri ve geleceğe umutla bakabilmeleri adına anlamlı bir adım attı.

Eczacılar Vakfı, Pharmetic Girişimci Eczacılar Derneği, Etkin Eczacılık Derneği, İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Mezunlar Derneği ve Tüm Eczacı İşverenler Sendikası (TEİS) gibi önemli paydaşların katkılarıyla “Depremzedelere Destek Burs Kampanyası”nı başlatıyor.

Eczacılar Vakfı’nın www.eczacilarvakfi.org internet sitesi üzerinden kampanyaya katkı sağlanabilecek. Alt sınırı 250 TL olarak belirlenen burs katkısının üst limiti bulunmuyor.

“GENÇ NESİLLERE KARŞI EN BÜYÜK SORUMLULUĞUMUZ”

Kampanyaya ilişkin açıklamada bulunan Eczacılar Vakfı Başkanı İhsan Turnalar şunları söyledi:

“Eczacılar olarak bir kez daha birlik oluyoruz ve depremden etkilenen eczacılık fakültesi öğrencilerine destek olmak için bir kampanya başlatıyoruz. Bu zorlu süreçte genç nesillerin yanında olup umutlarını yeşertmek, Türk eczacıları olarak en büyük sorumluluğumuz. Tüm meslektaşlarımıza ve topluma çağrımızdır; Depremzedelere Destek Burs Kampanyası’na katılarak geleceğin eczacılarına destek olalım ve güçlerimizi birleştirelim. Birlikte hayal ettiğimiz güzel bir dünyayı inşa edebileceğimize inanıyorum. Kampanyamıza gösterilecek her türlü katkı önemli ve değerlidir.”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!