Duygu Özaslan’dan ‘basketbolcu sevgilim var’ kombini!

Duygu Özaslan’dan 'basketbolcu sevgilim var' kombini!

Çektiği makyaj videolarıyla adını duyuran Instagram’da iki milyon takipçisi bulunan sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, son kombiniyle sosyal medyada gündem oldu.

Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan’ın basketbolcu sevgilisi Can Maxim Mutaf’ın maçını izlemeye giderken giydiği kıyafetle; ünlü model Kendall Jenner’ın sevgilisi Devin Booker’ın maçına giderken giydikleriyle neredeyse aynı olmasına yorum yağdı. İşte o kombin…

Sosyal medya fenomeni ve YouTuber Duygu Özaslan, ‘Bulimia Nervoza’ hastalığıyla mücadele ettiği dönemde kullandığı ilaçlar yüzünden kilo almış ve geçtiğimiz yaz tatilinde kameralara fazla kilolarıyla yansımıştı.

Hastalığı atlatan ve eski formuna kavuşan Duygu Özaslan, aradığı aşkı bulmuş ve 30 yaşındaki basketbolcu Can Maxim Mutaf ile ilişki yaşamaya başlamıştı.

EVLİLİK TEKLİFİ ALDI

Birlikteliklerinin birinci yıl dönümünde evlilik teklifi alan Duygu Özaslan, o anları ”I said yes” (Evet dedim) notuyla takipçilerinin beğenisine sunmuştu.

YAPTIĞI KOMBİN GÜNDEM OLDU

Instagram’da 2.1 milyon takipçisi bulunan ünlü fenomen, son yaptığı paylaşımla sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.

Duygu Özaslan, sevgilisi Can Maxim Mutaf’ın maçına gittiği sırada çektiği fotoğraf ile Kendall Jenner’ın sevgilisi Devin Booker’in maçına gittiği sırada yaptığı kombin çok benzer olunca eleştiri oklarının hedefi haline geldi.

“KENDALL ÖZASLAN”

30 yaşındaki Özaslan’a, takipçileri; ” Kendall Özaslan”,” Kendall kombini olmuş sanki”,” Kendall çakması”, “Biraz özgün ol”, “Basketbolcu sevgilim var kombini” gibi yorumlar yaptı.

GÜLŞEN’İN PANTOLONUNDAN GİYMİŞTİ

Öte yandan sosyal medya fenomeni, geçtiğimiz aylarda da şarkıcı Gülşen’in sahnede giydiği ve günlerce konuşulan transparan pantolonu giymişti.

İç çamaşırı üzerine giydiği transparan kıyafetle çektirdiği fotoğrafı Instagram’dan paylaşan Özaslan, gönderisine; “Gülşen’e aşırı yakışan pantolondan almışımdır” notunu düşmüştü.

“UFAK BİR TÖREN OLUR”

Daha önce düğün tarihi konusunda da açıklama yapan fenomen isim, “Sürpriz oldu, benim de çok istediğim bir şeydi. Evliliği önümüzdeki yaza düşünüyoruz. Ufak bir tören olur sanırım. Bunları henüz konuşmadık” diye konuşmuştu.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!