Amerikan Seçimleri: Trump veya Biden kazanırsa Türkiye nasıl etkilenir? / Prof. Dr. Orhan Arslan

Amerikan Seçimleri: Trump veya Biden kazanırsa Türkiye nasıl etkilenir? / Prof. Dr. Orhan Arslan
BBP eski genel başkan yardımcısı Prof. Dr. Orhan Arslan, yaklaşan Amerikan seçimleri hakkında konuştu
Akademik ve felsefi çalışmalarıyla tanınan Prof. Dr. Orhan Arslan, 3 Kasım 2020 tarihinde yapılacak Amerikan seçimleriyle tüm dünyanın olduğu gibi Türkiye’nin de yakından ilgilenmesinin normal olduğunu ifade etti.
Ekonomik, askeri ve siyasi bir güç olan Amerikalılar’ın tarihi süreçte bazen zorbalıkla bazen de diplomatik gücüyle dünya siyasetine yön vermeye çalıştığını örnekleriyle anlatan eski BBP Partisi Genel Başkan Yardımcısı Orhan Arslan, haber sitemizin yazarlarından Akın Üner’in youtube kanalına önemli açıklamalarda bulundu.
Seçimleri Trump ya da Biden’ın kazanmasından ziyade uzun yıllardır biriken ciddi sorunların aşılmasının gerekliliğine dikkat çeken Arslan, zorlu bir sürecin yaşanabileceğini, ancak ekonomik ve siyasi zorluklara rağmen Türkiye’nin bu güçlükleri aşacak birikime sahip olduğunu ifade etti.
Aslen Samsunlu olan Orhan Arslan, genetik profesörü ve çağdaş İslam yorumlarıyla tanınıyor. Prof. Dr. Orhan Arslan’ın Akın Üner’e yaptığı önemli açıklamaları aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz:

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!