Dubaili milyonerle evlendi, lüks yaşam tarzıyla TikTok’ta gündeme oturdu

featured

Birleşik Krallık’tan Soudi isimli bir kadın, Dubaili milyoner iş insanı Jamal ile evlendikten sonra lüks bir yaşam tarzına kavuştu ve Dubai’deki yaşam tarzını TikTok hesabındaki 940 bin takipçisiyle de paylaşıyor.

Soudi, geçtiğimiz hafta çıktığı bir alışverişinde tam 270 bin TL (8 bin sterlin) harcadığını duyurarak takipçilerini şok etti.

Videosuna, “Dubai’de yaşayan bir milyonerin karısı olarak bir günüm” diye başlayan Soudi, “Milyonerler olarak Dubai’de ne zaman sıkılsak, gidip yeni kahve mekanları buluruz.” diye devam etti.

“Kabul etmeyebilirsiniz ama kahve içmek için estetik mekanlara gitmek çok ilham verici ve biz kahve ve kruvasan için 5.550 TL (200 dolar) harcamayı seviyoruz.” diyen kadın, kocasının çoğu zaman meşgul olduğunu ve bu nedenle onunla kaliteli zaman geçirmeyi sevdiğini paylaştı.

Bu hafta bu kadar uslu davrandığım için 552 bin TL (20 bin dolar) değil, yalnızca 276 bin TL (10 bin dolar) harcadım. Jamal, Dubai Mall’da alışveriş çılgınlığına gidebileceğimizi söyledi.” diyen Soudi, butik, pet shop gibi yerlere uğradığını da paylaştı.

Beğendiği pijamanın her rengini aldığını dile getiren genç kadın, almak istediği köpek yavrusunu ise satın alamadığını çünkü eşinin bunun “haram” olduğunu söylediğini dile getirdi.

Klip viral hale geldikten sonra birçok kişi yorumlara akın ederek Soudi’nin yaşam tarzına dair düşüncelerini paylaştı. Bazıları onun “şanslı” olduğunu düşünürken, diğerleri hayatının “sıkıcı” olduğunu düşündüğünü belirtti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!