Dr. Selim Erdoğan: “Neden Türkmen Bölgeleri Yanıyor?!”

Dr. Selim Erdoğan:

Günlerdir ülkemizde süregelen orman yangınlarında çok sayıda can ve mal kaybı var. Yanan yerleşim bölgelerinde çoğunlukla Yörük Ve Türkmenlerin yaşaması akıllara “tesadüf mü” sorusunu getiriyor. PKK Terör örgütü tarafından çıkarılan yangınlar bölgedeki Yörük Ve Türkmenleri göç ettirip nüfuslarını azaltmak için bilinçli olarak mı çıkarılıyor? Bu konuya ilişkin DR. Selim Erdoğan “Coğrafyacı, yerbilimci olunca, bir de yörenin çocuğu olunca ister istemez dikkatimizi çekiyor: neden yanan her yer Yörük, Türkmen yerleşimleri?” ifadelerini kullandı.

DR. Selim Erdoğan’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde:

“Bugün DR. Yüksel Hos hoca da değindi. Coğrafyacı, yerbilimci olunca, bir de yörenin çocuğu olunca ister istemez dikkatimizi çekiyor: neden yanan her yer yörük, Türkmen yerleşimleri? Bu nasıl bir uğursuz tesadüf? “Kurdun omurgası” demiş Yüksel Hoca. Ne kadar doğru! Omurgamız kırılıyor!

Toroslarda genç nüfus hayvancılıkla uğraşmak istemediği için bu giderek azalmaktaydı. Tarım ise sadece polye (gölova) dediğimiz dağ arası karstik çöküntülerde yapılmaktaydı. Toroslar ve burada yaşayan Türkmenler bu ülkenin, Türk vatanının sigortasıdır.
Bu felaket sona erdiğinde ilk yerine konması gereken, yaraları ilk sarılması gerekenlerdir.
Mustafa Kemal Atatürk’ün Toroslar ve Yörükler hakkındaki sözleri referanstır. Bugün ne oldu? Bucak, Eynif gibi polyeler tehdit altında olacak şekilde yangınlar çıktı!

ABD’nin Batı Trakya’ya asker yığması, Doğu Akdeniz’deki stratejik tehditler, Türkiye’nin demografik yapısının kısa sürede suni olarak değiştirilmesi… Hepsi birlikte değerlendirildiğinde bu “Türkmensizleştirme” daha manidar geliyor. Bunların hepsi paranoya mı?
İnşallah öyledir. Ancak, paranoyak olmanız izlenmediginiz anlamına gelmiyor! Çünkü emperyalizm asla unutmaz, sadece şartların olgunlaşmasını Ya da şartları kendisi olgunlaştırır!”

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!