Dorukhan’dan transferde ters köşe

Dorukhan'dan transferde ters köşe

Dorukhan Toköz cephesinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milli yıldız Dorukhan Toköz Siyah-Beyazlı kulübün kendisine yaptığı 7 milyon net 100 TL maç başı teklifini kabul etmemişti.

“FENERBAHÇE’YE GİDERSE BENİ RAHATSIZ EDER”

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi yaptığı açıklamada, ismi Fenerbahçe ile de anılan Dorukhan için “Dorukhan ile uzlaştık, anlaştık ama sonuç itibarıyla menajerleri araya girerek onun yurt dışında futbol oynamak isteğini ön plana çıkardılar. Bizim verdiğimiz teklif önünde duruyor. İmza atmak istiyorsa atar. Önüne konulan teklifi imzalamayan futbolcuyla çok fazla yollarımızın kesişeceğini düşünmüyorum. Hulk’ta da böyle oldu, Mandzukic’te de… Önünde duran kontratı imzalarsa oynasın. Ama zorla güzellik olmaz. Canı istiyorsa gelir. Dorukhan, Fenerbahçe’ye giderse bu durum beni rahatsız eder. Ya bu ayın sonuna kadar bu işi bitireceğiz ya da Dorukhan başka yerde oynamaya devam edecek” dedi.

Dorukhan Toköz’ün Beşiktaş’ın teklifini kabul etmemesinin ardından rotasını tamamen yurtdışına çevirdiği belirtildi. Dorukhan Toköz için takım arayan menajeri Ahmet Bulut İspanya’dan kulüplerle temas halinde…

Kaynak: Sabah

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!