Deprem konutu kurasında lüks içinde yaşayan Menzil şeyhlerinin tamamına ev çıktığı ortaya çıktı! Muhtar skandalı savundu

featured

Menzil Cemaati’nin de merkezi olan Kahta ilçesine bağlı Göçeri Mahallesi için düzenlenen kurada sadece 13 kişiye deprem konutu çıktı. Ancak bu 13 kişiden 7’sinin kamuda hızla örgütlendiği bilinen, milyonlarca liralık lüks araçlara binen ve birçok şirketin sahibi olan Menzil Cemaati’ni yöneten Elhüseyni ailesi olduğu anlaşıldı.

BirGün Gazetesi’nin gündeme getirdiği skandala göre, deprem konutu çıkan Menzil şeyhi Saki Elhüseyni’nin kuyumcu dükkanı bile var.

MUHTAR SKANDALI SAVUNDU

Göçeri Köy Muhtarı Mehmet Erdem, skandalı savundu.

“Göçeri köyüne bağlı Buhara (Belin) mezrasındaki evler yıkıldı veya ağır hasar aldı” diyen Erdem, “Elhüseyni Ailesi’nin mezramızda bulunan 3 katlı bir binada depremde ağır hasar aldı. Evleri yıkılan ve ağır hasar alan 13 hak sahibi kuraya dahil edildi. Mezramızda toplam 17 konut inşa ediliyor. Bu kurada 13 hak sahibinin tamamına konut çıktı” dedi.

“Bunlardan 6’sı Elhüseyni Ailesi mensubudur” ifadesini kullanan Erdem, “Bu aileye ayrıcalık tanınmadı. Hak sahibiydi, kurada ismi çıktı. Herhangi bir ayrıcalık yada farklı bir uygulama yok. Yapılan haberler kasıtlı ve yıpratma amaçlıdır” savunmasını yaptı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!