Densizlik Üstü/Rezillik Ötesi/Sapıklıktan Dahası!

Gün geçmiyor ki, garabet olaylar yaşamayalım!..

***

Üniversitede İlahiyat Fakültesi Dekanı olmuş, Prof. Dr. olmuş gudubet şahıs döktürüyor;

“Cinsel ilişkiye giren bir kişinin, ilişki sırasında "hocasını, şeyhini hatırlaması durumunda, doğacak çocuğun bereketli ve güzel ahlaklı doğar.”

*


Ülkenin meşhur mankeni Tuğçe Kazaz ‘mertebeden mertebeye uçuyor’ yine;

Diyanet İşleri Başkanlığı’na soruyor, “Kur’an- Kerim uygulaması indirdiği cep telefonuna abdestsiz dokunup dokunamayacağını!..”

*

Bu defa, Hizb-ut Tahrir Türkiye Medya Bürosu Başkanı Mahmut Kar nara atıyor;  Atatürk’ü hedef alarak İslam düşmanı kâfirler, 3 Mart 1924’te Hilafeti kaldırmakla İslam’ı ilelebet tarihe gömdüklerini sandılar…”

Devam ediyor; “… Ama aynı zamanda umutluyuz, coşkuluyuz ve sevinçliyiz. Zira Hilafet’in ilga edildiği 3 Mart 1924’ten tam 92 sene sonra, bugün burada Hilafet’in ilga edildiği meclisin hemen yanı başında, Hilafeti yeniden ikame edeceğimizi haykırıyoruz.”

*

Ülkemizde ağırladığımız Suriyeli göçmenlerin geldikten sonra 150 000 çocukları olmuş… Ne kadar rahat oldukları kadar, eşine rastlanamayacak, aklın almayacağı bir “sorumluluk” örneği sergiliyorlar!..

*

Tamda bunun ardından gelen haber; Mültecilere dağıtılan çocuk mamaları kullanımında ihtiyaç patlaması yaşanıyor! Mamalarda “afrodizyak etki” söylentisi üzerine yetişkin erkekler tarafından yağmalanıp tüketiliyormuş.

*

Ha! Bu arada;  Avrupa’da 10 000 mülteci çocuk kayıp!.. Organ mafyasından köleliğe kadar uzanabilecek bir vahşet durumu!..

***

(….) Ve dahi!..

Ülke olarak çok iyi biliyoruz. Egemen Batı Koalisyonu, Ortadoğu’yu kan gölüne çevirip, çoluk çocuk milyonlarca insanı katledip, yine milyonlarca insanı topraklarından göçe mecbur ediyor.

*

Suriye’yi Irak’ı uçaklarıyla, gemileriyle bombalayanlar, şimdide yine gemileriyle Ege’de karasularımızda, “mültecilerin ülkemizde kalıp, Avrupa’ya geçmemesi için” cirit atıyor.

3 Milyon mülteciyi barındıran ülkemize, hasbelkader onların tarafına geçebilmiş olanları dahi bizlere geri kabul ettirme telaşında…

*

Bizlerde at pazarlığı yapılan masada para peşinde dilenci konumunu üstleniyoruz!

*

Petrol, enerji, aşağılık çıkarlar onların!.. Tüm bedeller, parçalanmak dahil tüm menfi sonuçlar bizim!..

***

Dedik ya!

Yaşadıklarımız; Densizlik Üstü/Rezillik Ötesi/Sapıklıktan Dahası!..

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!