Deneyim Hediyeleri ile Sevdiklerini Şımartın!

Deneyim Hediyeleri ile Sevdiklerini Şımartın!

Hediye, hayatımızın bir parçasıdır. Tıpkı, sohbet etmek, gezmek veya kitap okumak gibi. Sevdiğimiz insanları mutlu etmek için hiç şüphesiz en güzel hareketlerdendir. Hediye vermek: hatırlandığını hissettirir, sevildiğini ve değer gördüğünü anlatır, hediyeyi veren kişi için farklı ve özel olduğunu bildirir. En güzeli ise çok ama çok mutlu eder. Küçük veya büyük bir hediye olsun hiç fark etmez. Komşunun yapıp getirdiği bir kek de hediyedir ve mutlu eder, sevgilinizden gelen bir kitap da. Ancak hayatın her alanında olduğu gibi hediyelerde bazen seçici davranmak gerekir. Sonuçta sizi yansıtıyor, öyle değil mi? Farklı, özel, yaratıcı ve sıra dışı bir hediye bulmak artık o kadar zor değil. Çünkü bodo.com var! Bodo’ hediyede devrim yaptı! Deneyim tarzında sunduğu hediyeler, artık sıkıldığınız ve bir türlü değişmeyen klasik hediyeliklerden kurtaracak. Bodo.com deneyim ve sürpriz hediyeler sunan bir internet mağazası. Yani bu deneyimleri, İstanbul’da yaşayan sevdiklerinize, nerede olursanız olun, verebilirsiniz. Bodo, hediyelerinde olduğu gibi mutluluk dağıtmada da sınır tanımıyor!

 

Bodo deneyim hediye önerileri

Teknolojinin mükemmel kullanım alanlarından biri de bu öyle değil mi? Evinizden, işyerinizden, sokaktan, kafeden nerede olursanız olun internet üzerinden sevdiklerinize ve kendinize kocaman mutluluklar satın alabilirsiniz. Bununla birlikte bodo da hediye kart kullanımı da sizlere büyük kolaylık sağlamakta. Yani birine hediye alırken kararsız kaldıysanız veya onun tercih etmesini istiyorsanız, maksimum 5 seçenek olmak üzere hediye seçerek bunu hediye kutunuzla veya e-sertifika aracılığıyla sevdiklerinize sunabiliyorsunuz https://bodo.com/tr/ . Ve sadece en yüksek fiyata sahip olanın ödemesini yapıyorsunuz. Ödediğiniz miktardan daha düşük bütçeli bir deneyim seçtiyse kalan miktarla ikinci bir deneyim daha seçebilir. Bodo ile herşey mümkün! Doğum günleri, evlilik ve tanışma yıldönümleri, Yılbaşılar, bayramlar, Dünya Kadınlar Günü, Sevgililer Günü, Anneler Günü, Babalar Günü, Öğretmenler Günü, mezuniyetler yani kısacası hediyeyle taçlandırmak istediğiniz her özel gün için eşsiz deneyimler bodo’da! Tek bir deneyim ile hayata bakışınız değişsin.

 

Bodo deneyim hediye fikirleri

Hayal gücünün, sınırsız bir mükemmellik olduğunu, bodo.com’da keşfedin! Çünkü bu deneyim hediyeler sizi hayrete düşürecek. ‘’Yunuslarla Yüzme’’: dünyanın en sevgi dolu, en sevimli balığı yunuslarla birlikte yüzüp, onlara sarılın ve huzuru hissedin. Herkesin hayatta en az bir kez yapması gereken eşsiz bir deneyim! ‘’İki Kişi için Jazz & Yelken’’: sevdiğiniz kadına, özel bir gününüzde hediye edebileceğiniz; müziğin, güneşin ve denizin benzersiz ahengi. ‘’İki Kişi için Odadan Kaçış Oyunu’’: Gerilim ve bolca heyecan dolu bir macerada, kendinizi test edin. ‘’İki Kişi için Sinema Keyfi’’: bu size özel hazırlanan sinema salonunda yakınınızla birlikte kendi istediğiniz filmi getirerek izleyebilirsiniz. ‘’İstanbul Üzerinde Küçük Uçak Turu’’: İstanbul’u karadan ve denizden gördünüz, peki ya alçak bir uçaktan? ‘’Yemek Kursu’’: Yemek yapmak, bazıları için günlük bir rutin, bazıları içinse en büyük tutku! Bu tutkuya sahip olan sevdikleriniz için karşı konulmaz bir hediye olacak. En sıra dışı hediyeler ve avantajlı fırsatlar bodo da sizleri bekliyor.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!