Demir: “‘HÜDA PAR CHP’nin iktidarına yardımcı oldu’ dedirtmeyiz”

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimi için ziyaretlerini ve temaslarını aralıksız sürdüren HÜDA PAR Genel Sekreteri ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Şehzade Demir, hemşeri derneklerine yönelik ziyaretleri kapsamında Muşlular Derneğini ziyaret etti.

HÜDA PAR olarak neden Cumhur İttifakı’nı tercih ettiklerini, CHP zihniyetinin kodlarını ve Recep Tayyip Erdoğan’ın neden tercih edilmesi gerektiği konularına değinen Demir, “Bu süreçte biz CHP’den ziyade Türkiye’nin bir dönem daha sayın Erdoğan’la devam etmesini istiyoruz, bunu daha hayırlı görüyoruz. Var olan bazı sorunlardan dolayı memleketi kalkıp CHP'ye teslim edecek bir vicdansızlığı yapamayız.” dedi.

Türkiye’de seçimlerin ikisi arasında geçeceği Millet ve Cumhur ittifaklarından Cumhur’u tercih etme nedenlerini anlatan Demir, “Elimizi vicdanımıza koyarsak Sayın Erdoğan; zenginlik, refah, büyüme, dış politika ve benzeri konularda Türkiye'yi iyi yerlere getirdi. Eskiden Başörtüsü yasaktı, Kürtçe yayın yapan radyo ve televizyonlar yoktu… Atılan adımlar sorunu tam olarak çözmediyse de ciddi mesafe alındı. Diğer tarafta CHP ve CHP'nin bileşenleri var. Yüz yıldır tanıdığımız bize hiçbir faydası dokunmayan kaos, ölüm, İstiklal Mahkemeleri yargılamaları, idamlar ve katliamlarla anılan bir CHP zihniyeti var. Tek parti döneminden gelen İslam düşmanı bir zihniyet var. Adamların getirdiği hiçbir şey yok. CHP zihniyeti ‘değiştik helalleşeceğiz’ diyorlar ama onların bütün kadroları İslam ve değerlerimizle savaşıyor. Daha şimdiden ‘cemaatlerin, tarikatların kökünü kurutacağız’ diyorlar. Daha şimdiden Kılıçdaroğlu tweetlerinde, İslam’ı Orta çağ karanlığı olarak ifade ediyor.” şeklinde konuştu.

“CHP zihniyetiyle ve bunların ortaklarıyla aynı yolda yürümemiz mümkün değil”

CHP’nin memleketin faydasına herhangi bir proje üretmediğini belirten Demir, “Bu iki tercih arasında elbette ki bizim kendimize, memleketimize, milletimize faydalı olacağını düşündüğümüz bir tercih yapmak durumu söz konusu. CHP zaten bizi terör görüyor, bu memleketin kökünü kurutulması gereken bir parti olarak görüyor. CHP’nin İslam’a bakışı da böyle. Daha şimdiden inancımıza, ahlakımıza aykırı ne kadar husus varsa geri getireceklerini söylüyorlar. Ve diyorlar ki AK Parti'ye destek vermiş kim varsa AK Parti'nin 20 yılından hesap soracağız diyorlar. Şimdiden memleketi kaosa, karanlığa, gerginliğe mahkûm ediyorlar. Memlekete katacakları hiçbir şey yok. Türkiye'nin faydasına yatırım anlamında da hiçbir şey söylemiyorlar. Yapılan icraatlarında durdurulacağını söylüyorlar. Bizim CHP ve zihniyetiyle ve bunların ortaklarıyla aynı yolda yürümemiz mümkün değil. Memleketi de onlara mahkûm etmeye hakkımız yok.” ifadelerini kullandı.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!