Davutoğlu: “Hiçbir ittifakın bir parçası değiliz. Herkesle konuşuruz”

Davutoğlu:

Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu ittifaklarla ilgili olarak ilginç bir açıklamada bulundu. Davutoğlu; “Biz Gelecek partisi olarak her seçime hazırız. İddialıyım ve iddialı olmak gerektiğini düşünürüm. İlkeler benim için önemlidir. Hiçbir ittifakın bir parçası değiliz. Herkesle konuşuruz. İttifak seçim ortamında gelindiğinde görülür” diye konuştu.

Geçtiğimiz günlerde yeni anayasa hazırlıkları için  Millet İttifakının diğer temsilcileri ile TBMM’de bir araya gelen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, ittifaklarla ilgili konuştu.

Davutoğlu, Türkiye’nin büyük bir kriz içerisinde olduğunu söyleyerek, “Türkiye’de maalesef son yıllarda, son beş yılda özellikle yoğunlaşan büyük bir krizin içerisindeyiz. Siyasi iktidar yasaklarla, yolsuzluklarla ve yoksullukla mücadeleyle başlayan çizgisini bugün ülkede korku atmosferi oluşturacak kadar boğulan yolsuzlukların her gün nerdeyse normalleştiği, yoksulluğun diz boyu ülkedeki her kesimi etkilediği tablo ile karşı karşıyayız” diye konuştu.

İTTİFAK AÇIKLAMASI

Davutoğlu ittifaklarla ilgili olarak da, “Biz Gelecek partisi olarak her seçime hazırız. İddialıyım ve iddialı olmak gerektiğini düşünürüm. İlkeler benim için önemlidir. Hiçbir ittifakın bir parçası değiliz. Herkesle konuşuruz. İttifak seçim ortamında gelindiğinde görülür” diye konuştu.

 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!