Milyonlarca izleyicinin severek izlediği yemek programı MasterChef’in dün akşamki bölümünde ağızları sulandıran bir tatlı yapıldı. Jüri üyeleri yarışmacılardan İzmir Bombası yapmasını istedi. Çayın yanına akışkan çikolatasıyla hem göze hem de damaklara hitap eden bu lezzetin evde nasıl yapıldığı merak konusu oldu. ‘İzmir Bombası nasıl yapılır?’ ‘İzmir Bombası tarifi ve malzemeleri neler?’ gibi sorular internette en çok arananlar arasına girdi. İşte en kolay İzmir bombası tarifi ve malzemeleri…
Çikolataya düşkün olanların asla vazgeçemeyeceği lezzetlerden biri olan İzmir Bombası, dün akşam yayınlanan MasterChef programında yeniden gündeme geldi. Jüri üyeleri yarışmacılardan İzmir Bombası yapmasını istedi. Akışkan çikolatasıyla damak çatlatan bu lezzetin evde nasıl yapılabileceğini öğrenmek isteyenler, internetin başına geçti. Peki İzmir Bombası nasıl yapılır? İzmir Bombası tarifi ve malzemeli neler? İzmir Bombası’nın püf noktaları neler? İşte tüm detaylar….
İZMİR BOMBASI İÇİN GEREKLİ MALZEMELER NELER?
– Yarım su bardağı su
– Yarım su bardağı sıvı yağ
– 1 yemek kaşığı nişasta
– 1 yemek kaşığı toz şeker
– Yeteri kadar un
-1 kavanoz çikolata