Cumhurbaşkanı Erdoğan İle Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Şuşa’da

Cumhurbaşkanı Erdoğan İle Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Şuşa'da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bakü’den resmi ziyarette bulunacağı Şuşa’ya gelirken, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile Fuzuli şehrinde buluştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Belçika’nın başkenti Brüksel’de katıldığı NATO Liderler Zirvesi’nin ardından dün akşam saatlerinde Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye gitti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Şuşa’daki programları öncesinde Fuzuli’de Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından karşılandı. Erdoğan ve Aliyev daha sonra Şuşa’ya birlikte hareket etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan İle Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev Fuzuli'de Bir Araya Geldi

Erdoğan iki günlük Azerbaycan ziyareti kapsamında Şuşa’daki Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile birlikte Azerbaycan’ın Kültür Başkenti Şuşa şehrine gitti.

Şuşa Valiliği’nde Aliyev tarafından resmi törenle karşılanacak Erdoğan, Aliyev ile görüşmeler gerçekleştirecek.

Ziyaret kapsamında Azerbaycan ile Türkiye arasında bir takım belgelerin de imzalanması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Aliyev ile birlikte Bakü Olimpiyat Stadı’nda oynanacak Türkiye-Galler Euro 2020 A Grubu maçını tribünden izleyecek.

Erdoğan’a eşi Emine Erdoğan, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Rize Milletvekili ve NATO Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Başkanı Osman Aşkın Bak eşlik ediyor.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!