Çılgınlıklar Ülkesi – Muammer Bayrak

Anadolu Selçuklu Devleti’ne başkentlik yapmış Konya’nın Güneysınır ilçesinin gür ağaç köyüne bir vesile ile ziyarete gittim. Temiz havası, doğal ortamını var. Güler yüzlü insanları ile hasbihal etme fırsatını buldum. Sohbet esnasında köyün sıkıntıları gündeme gelmiş ve köyde su bulunmadığını öğrenmişti. Daha doğru bir ifade ile 3 kuyunun olduğunu fakat suyun yetersiz olduğunu öğrenince çılgına dönmüştüm.
Şimdi başbakan kendine ait olmayan bir proje ortaya attı kanal İstanbul. Kendisine ait olmayan dedim çünkü her yerde bilindiği için, hoş gerçi başbakan başka bir ülkede yaşıyormuş gibi bihabermişçesine başkalarının projesini almaya alıştı. Son moda proje kopya! (ÖSYM)
9 yıl önce birileri başkentin tartışılacağını söylese, İmralı canisinin ev hapsini istese söyleyecek tek şey olurdu; aklınızımı yitirdiniz ‘ çılgınlık bu ‘ asla olmaz denirdi. Gene bundan sadece 9 yıl önce PKK’lı bir grubun dağdan indirilerek seyyar mahkemede salıverileceklerini ardından düğün dernek havasında adeta zafer kutlarmışçasına gezeceklerini söylesek, Türk Milletinin anayasasından Türklük ifadelerinin çıkarılmak istendiğini söylesek bizleri çılgın ilan ederlerdi. Nitekim ettiler de. Milleti korkutuyormuşuz milleti kandırıyormuşuz.
Siz söyleyin daha kaç tane daha tescilli örnek vermeliyim bu çılgınlıkları ispata. AKP Diyarbakır vekil adayı Galip Ensarioğlu bana Türk demeyin rahatsız oluyorum dememiş miydi? AKP il başkanlığı yapan zat Recep Tayip Erdoğan’ı adeta ikinci peygamber sözleri ilan ederken günah işlememiş miydi?
Hala Sayın Başbakan çılgın projelerden bahsede dursun.
Aziz Türk Milleti çılgın derecede ağır hakaretlere (ananı da al git!) maruz kaldı. İmralı canisinin sayın Aziz Şehidimin kelle diye hitap edilmesi başlı başına bir çılgınlık değil miydi?
Yani özetle AKP hükümeti yeni çıldıran bir hükümet değildir bahsettiğim gibi zaten tescilli bir çılgınlığa sahiptirler.
Son proje ile Kanal İstanbul’da kimin gemiciklerini yüzdüreceğini merak ediyorum. Esasen var bir tahminim ama durup dururken çılgınlık yapmanın manası yok. Akıllı olmayı öğüt almış biri olarak!

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!