Çiftlik Bank kurucusu Aydın’ın İlk İfadesi Ortaya Çıktı

Çiftlik Bank kurucusu Aydın'ın İlk İfadesi Ortaya Çıktı

Çiftlik Bank’ın kurucusu Mehmet Aydın’ın emniyetteki sorgusu devam ederken, Aydın’ın ilk ifadesinde, ailevi sorunlar nedeniyle teslim olduğunu söylediği öğrenildi.

Çiftlik Bank’la binlerce kişiyi dolandırarak firar eden ve dün gece saatlerinde Türk Hava Yolları uçağı ile Brezilya’dan Türkiye’ye getirilen ‘tosuncuk’ lakaplı Mehmet Aydın’ın ilk ifadesi ortaya çıktı.

Aydın’ın ilk sorgusu İstanbul Havalimanı’ndaki nöbetçi savcılıkta yapıldı. TRT Haber’in edindiği bilgilere göre; Ön görüşmedeki ilk ifadesinde Mahmet Aydın borçlarını ödeyeceğini söyledi.

Borcu kadar alacakları da olduğunu, borcunun büyük bir bölümünü ödediğini söylediği ve Brazilya’dan gelirken yanında şirketiyle ilgili belgelerin dışında alacaklıların bulunduğu bir liste de getirdiği öğrenildi.

“Neden teslim oldun?” sorusuna da çok zorlandığını, ailesiyle sorun yaşadığını ve ayrılık noktasına geldiğini, yurt dışında çevresinde de zorluklar çıkarıldığını söylediği öğrenildi.

Aydın’ın sorgusu için özel bir ekip oluşturuldu. Aydın’ın ifadesinde “Ailemle sorun yaşadığım için teslim oldum” dediği belirtildi.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!