Ciciş Kardeş Ceyda Ersoy’dan İntihar Girişimi Sonrası Açıklama

Ciciş Kardeş Ceyda Ersoy'dan İntihar Girişimi Sonrası Açıklama

Ciciş kardeşler olarak bilinen Esra ve Ceyda Ersoy kardeşlerden geçtiğimiz günlerde şoke eden bir haber ortaya çıkmıştı. Esra Ersoy, sosyal medya hesabında yayınladığı video ile kardeşi Ceyda Ersoy’un intihar girişiminde bulunduğunu paylaştı.

Esra Ersoy, kardeşinin sedyedeki görüntülerini yayınladığı videoda yaptığı açıklamada Acun Ilıcalı’nın iş vermediği için kardeşi Ceyda Ersoy’un intihar girişiminde bulunduğunu söyledi.

Esra Ersoy’un yayınladığı videoda şu ifadeleri kullanmıştı;

“Ceyda’m benim ‘Acun bana iş vermiyor’ diye intihar edilir mi? Kariyer yapamıyorum diye evdeki tüm ilaçları içmiş, komalık oldu. Bilinci gitmiş canım kardeşimin evdeki tüm ilaçları içmiş. Bu arada Hasan Şeker’in yeğenleriyiz biz tüm Çukurova tanır ailemizi ileri geri konuşanlar bir kendine gelsin.”

Ceyda Ersoy; “Acun Ilıcalı’dan bir geçmiş olsun telefonu beklerdim…”

Ceyda Ersoy bugün sosyal medyada paylaşımda bulunarak yaşadığını, sosyal medyada çıkan haberler üzerine ölmediği söylemek için açıklama yaptı.

3 saat daha hastaneye yetiştirilemeseydi öleceğini söyleyen Ersoy, “Acun Ilıcalı’dan bir geçmiş olsun telefonu beklerdim ama bir telefon etme zahmetinde bile bulunmadı, çok üzgünüm… “ açıklamasında bulundu.

Ciciş Kardeş Ceyda Ersoy'dan İntihar Girişimi Sonrası Açıklama

Ceyda Ersoy sosyal medya hesabından “Ölmedim. Yoğun bakımda komadaymışım. Bu esnada değişik haberler çıkmış hakkımda, ölmediğim için açıklama yapma gereğinde bulunuyorum. Acun Ilıcalı beyi çok severim çok saygı duyarım. Ben birçok projede yer aldım fakat kendisiyle daha önce çalışmadım. Bu kadar haberler olmuş ben yoğun bakımdayım, kim olursam olayım, Acun Ilıcalı gibi iyi bir insandan bir geçmiş olsun telefonu beklerdim ama bir telefon etme zahmetinde bile bulunmadı, çok üzgünüm…” şeklinde açıklama yaptı.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!