CHP’li Torun’dan Manavgat Belediye Başkanı Sözen’e Destek

CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun: Belediyelerimiz İsrafa 'Dur' Dedi

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, orman yangınları sürerken belediye imkanlarıyla kendi arazisini koruduğu iddia edilen Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e destek verdi. Sözen’in orman yangınına karşı verdiği mücadeleye tüm Türkiye’nin şahit olduğunu belirten Torun, “Başkanımızın canla başla verdiği mücadeleyi, siyasi iktidarın ve medyasının yalanlarına yedirmeyiz” dedi.

Bazı gazetelerde bugün yer alan haberlerde; Şükrü Sözen’in, ilçedeki yangınlar devam ederken belediye imkânlarıyla kendi arazisini koruduğu ileri sürüldü.

Ordu Milletvekili Torun, ANKA Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada, Manavgat Belediye Başkanı Sözen’e destek verdi. Sözen’in yangınlar karşısında verdiği mücadeleyi tüm ülkenin gördüğünü ve herkesin şahit olduğunu ifade ederken, “Başkanımızı hedef alan iddialar da yalan ve iftiradan ibarettir” dedi.

Torun’un iddialar üzerine yaptığı açıklama şöyle:

YALAN VE İFTİRA: “Siyasi iktidar ve medyası, orman yangınlarındaki beceriksizlikleri gizlemek için yalana ve iftiraya sarılıyor. Orman yangınlarının çıkmasını ve yayılmasını engellemekten aciz olanlar, utanmadan çıkmış belediyelerimizi suçluyor. Açık söylüyorum; Manavgat Belediye Başkanı’mızı hedef alan iddialar da yalan ve iftiradan ibarettir. Başkanımız konuyla ilgili detaylı açıklamayı yapmıştır. Söz konusu bölgede sadece başkanımızın evinin yanmadığı iddiası, kurgu fotoğraflar üzerinden üretilen bir uydurmadır. Ayrıca başkanımızın bahçesindeki yangın söndürme çalışmalarında belediye imkânlarının kullanıldığı iddiası tamamen yalandır.

BAŞKANIMIZI YEDİRMEYİZ: Yangınla mücadeleyi yönetemeyen, belediyelerimizi yok sayarak yangın yerinde partizanlık yapan siyasi iktidar ve yandaşlarının, sıkışınca belediyelerimizi suçlama çabası ayıplanacak bir durumdur. Belediye başkanımızın yangına karşı verdiği mücadeleye milletimiz şahittir. Siyasi iktidar ve medyası şunu unutmasın: Başkanımızın gece gündüz demeden canla başla verdiği mücadeleyi, siyasi iktidarın ve medyasının yalanlarına yedirmeyiz.” ANKA

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!