CHP’li Öztunç’tan Bakan Çavuşoğlu’na: Amasra’ya Çok Turist Gelmiyor, Ne Olacak, Amasralı Aşılanmayacak Mı?

CHP’li Öztunç’tan Bakan Çavuşoğlu’na: Amasra’ya Çok Turist Gelmiyor, Ne Olacak, Amasralı Aşılanmayacak Mı?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu‘nun ‘Turisti gören herkesi aşılayacağız” sözleri üzerine “Burası Amasra, turistik bir kent, Amasra’ya hiç yabancı turist geliyor mu? Çok gelmiyor. Daha çok yerli turist geliyor. Ne olacak? Amasralı aşılanmayacak mı? Bu mudur sizin idare anlayışınız, bu türlü idare olur mu?” diyerek tepki gösterdi.

Amasra’da bulunan bir maden şirketinin, Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır’ın şirketle ilgili yaptığı açıklamalar nedeniyle itibarlarının zedelendiği iddiasıyla 1 milyon liralık tazminat davası açması üzerine CHP’li vekiller ile birlikte Çakır’ı ziyaret ederek destek veren Öztunç, Destek açıklamasının sonrasında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun aşıyla ilgili açıklamalarını eleştirdi.

Öztunç, Bakan Çavuşoğlu’nun açıklamasının yanlış bir söylem olduğunu belirterek, şu ifadeleri kullandı:

“Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu dün çok talihsiz bir açıklama yaptı. Turistlerle ilgili aşı ile ilgili bir açıklama yaptı. Turist gelsin diye turisti gören herkesi aşılayacağız diyor. Bu olmaz, bu yanlış bir söylemdir. Bu toplumu ikiye bölmektir. Burası Amasra, turistik bir kent, Amasra’ya hiç yabancı turist geliyor mu? Çok gelmiyor. Daha çok yerli turist geliyor. Ne olacak? Amasralı aşılanmayacak mı? Bu mudur sizin yönetim anlayışınız, böyle yönetim olur mu? Milletin aşıya ihtiyacı var bunlarında akla ihtiyacı var. Millete aşı lazım, kusura bakmasınlar bu açıklamayı yapanlara akıl lazım akıl. Bu akıl fukaralığıdır. O zaman herkes bir turist yakalasın kendisine aşı yaptırsın. Böyle bir acziyet olur mu?”

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!