CHP’li Özel: Acilen Süleyman Soylu Hakkında Bir Soruşturma Komisyonu Kurulması Çağrımızı Yineliyoruz

CHP'li Özel: Acilen Süleyman Soylu Hakkında Bir Soruşturma Komisyonu Kurulması Çağrımızı Yineliyoruz

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyen Sedat Peker’in yayınladığı son videoda, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili iddiaları için “Acilen TBMM’de bir araştırma komisyonu ve Süleyman Soylu hakkında bir soruşturma komisyonu kurulması çağrımızı yineliyoruz. Demokrasilerde bu iddialar hakkında üç maymunu oynayarak iktidarınızı sürdüremezsiniz” dedi.

Sedat Peker, bu sabah yayınladığı son videoda, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, eski AKP milletvekili Metin Külünk ve Doğan Medya Grubu’nun Demirören Holding’e satışı ile ilgili yeni iddialar ileri sürdü.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Peker’in Soylu ile ilgili yeni iddialarının ardından, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Acilen TBMM’de bir araştırma komisyonu ve Süleyman Soylu hakkında bir soruşturma komisyonu kurulması çağrımızı yineliyoruz. Demokrasilerde bu iddialar hakkında üç maymunu oynayarak iktidarınızı sürdüremezsiniz! Bu rejim krizinden, bu ahlak krizinden başka türlü çıkamazsınız!” ifadelerini kullandı.

 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!