CHP’li Eren Erdem’den İbrahim Karagül Hakkında Suç Duyurusu

CHP'li Eren Erdem'den İbrahim Karagül Hakkında Suç Duyurusu

Yeni Şafak gazetesi yazarı İbrahim Karagül’ün dün, CHP’nin orman yangınlarında PKK ile hareket ettiğine dair paylaşımına tepkiler yağarken, CHP’li Eren Erdem, Karagül hakkında suç duyurusunda bulundu.

Yandaş gazeteci İbrahim Karagül, CHP’nin orman yangınlarında PKK ile hareket ettiğini iddia etmişti.

Karagül’ün sosyal medya hesabından “CHP; orman yangınlarında PKK ile birlikte hareket etti. PKK ormanları yaktı, onlar işi başka yerlere çekip hedef şaşırttı. Çok kirli bir ittifak bu. Kılıçdaroğlu bir milli güvenlik meselesidir. Marmaris’i böyle yaktılar!” şeklindeki paylaşımına sosyal medyadan tepkiler yağmıştı.

Karagül’ün CHP hakkındaki açıklamasına CHP Parti Meclisi üyesi Eren Erdem, “Yeter artık! Allah senin gani gani belanı versin İbrahim! Yalanlarının, iftiralarının hesabını mahkemelerde vereceksin. Emin ol, bu ve benzeri her iftiranın bedelini bağımsız mahkemelerde ödeyeceksin. Yazıklar olsun seni besleyenlere” ifadelerini kullanmıştı.

CHP’li Erdem, sosyal medya hesabından İbrahim Karagül hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

Suç duyurusunda bulunacak vatandaşlar için dilekçe örneği paylaşan Erdem, şu ifadeleri kullandı:

“Orman yangınları üzerinden, ülkede KAOS çıkartmak için, kasten çalışma yürüten “ajan-provokatör” İbrahim Karagül isimli şüpheli için, yarın Cumhuriyet savcılıklarına suç duyurusu yapacak yurttaşlarımız, EK’te paylaştığım dilekçe örneğini dikkate alabilir. 81 İl’den bekleriz… Teknik olarak bilgi gerekirse bana ulaşın…”

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!