CHP ve İyi Parti İttifakında Kaos

featured

Eskişehir’de İyi Parti milletvekili adayı Nebi Hatipoğlu‘nun AKP ve MHP ile ittifak yapalım açıklaması sonrasında bir açıklama da CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü‘den geldi. Jale Nur Süllü, “Eskişehir seçmeni çok farklıdır. Vatandaş zaten yerel seçimde kendi ittifakını yapıyor. Eskişehir seçmeni kendi ittifakını kendi yapar. Kararı halk verecek. Eskişehir’de seçim kaybedeceğimizi düşünmüyoruz” dedi.

İyi Parti İl Başkanı Emine Edizgil’in açıklamalarını da eleştiren Jale Nur Süllü, “Gülüp geçilecek şeyler gibi laflara gerçekten üzülüyorum. Siyaseti vatandaşımıza hizmet olarak görduk. Hiçbir zaman polemik konusu yapmadık. Kişilerin gelip geçici olduğunu biliyoruz, bugün bizler varız, yarın olmayacağız. Bu şehirde iyi anılmak, değerlerine sahip çıkmak yönünde her birimiz üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmemiz gerekiyor. Bunları üne kavuşmak, ön plana çıkmak için ortaya hiçbir zaman atmadık. Bu tür siyaset yapılmasına her zaman karşıyım. Siyaset nezaket kuralları içerisinde yapılmalı. Eskişehir’in değerlerini koruyacağız, kimsenin kendi ikbalı uğruna bunları kullanmasına, birilerine göz kırparak bir takım şeyleri ön plana çıkarmasına izin vermeyeceğiz. Bu şehirde herkes bunu iyi bilmeli” açıklamasında bulundu.

Kaos büyüyor.

İyi Parti Milletvekili Nebi Hatipoğlu, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e yaşlı ithamında bulunması, Büyükerşen tarafından ise “Zengin çocuk” ifadesi kullanılarak cevap bulmuştu.

Nebi Hatipoğlu’nun yeni gelen açıklamasına göre, “Zengin çocuk” ifadesine güldüğünü belirterek, Büyükerşen’e mal varlıklarını açıklama çağrısında bulundu. Hatipoğlu, sözlerinin arkasında duracağını ve İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in kararınında arkasında duracağını belirtti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!