CHP, Rize’deki Sel Nedeniyle Bölgeye Heyet Gönderecek

CHP, Rize'deki Sel Nedeniyle Bölgeye Heyet Gönderecek
Rize'de şiddetli yağışa bağlı oluşan sel ve heyelanlar nedeniyle kayıp ihbarı yapılan 3 kişi aranıyor. Şiddetli sağanak sonucu sel ve heyelanların yaşandığı merkeze bağlı Muradiye beldesinde yıkılan evde kayıp ihbarı yapılan vatandaşları arama çalışmaları devam ediyor. AFAD, jandarma, UMKE, JAK ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının arama kurtarma ekipleri, söz konusu kişilerin bulunması için çalışma başlattı. ( Muhittin Sandıkçı - Anadolu Ajansı )

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, YDK Başkanı ve Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan ile Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya’dan oluşan heyet, Rize’de yaşanan sel nedeniyle bölgeye gidecek.

CHP’den yapılan açıklamaya göre, Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla, Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Torun, YDK Başkanı ve Artvin Milletvekili Bayraktutan ile Trabzon Milletvekili Kaya’dan oluşan heyet Rize’de yaşanan sel felaketi nedeniyle bölgeye giderek incelemelerde bulunacak.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!