CHP Muğla milletvekillerinden ‘Pınar Gültekin’ iddialarına yanıt

CHP Muğla milletvekillerinden 'Pınar Gültekin' iddialarına yanıt

Hürriyet Gazetesi Köşe Yazarı Fatih Çekirge, CHP’li bir Muğla Milletvekilinin Pınar Gültekin’in babasını arayarak davadan vazgeçmeleri konusunda teklifte bulunduğunu iddia etti.

www.gercekgundem.com’a konuşan CHP Muğla Milletvekilleri Süleyman Girgin, Burak Erbay, Suat Özcan ve Mürsel Alban iddiaları net bir şekilde yalanlayarak ortak açıklama yapılacağını ifade etti.

Vekiller açıklamalarında CHP’li hiçbir milletvekilinin böyle bir girişim içinde bulunmayacağının altını çizdi.

CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay, konuyla ilgili şunları söyledi: “Biz de konuyu sabah okuyup öğrendik, arkadaşlarımızla kendi aramızda konuştuk. Yakın bir zamanda ortak bir açıklama yapacağız.”

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban ise şu açıklamayı yaptı: “Haberi sabah attılar bize, o zamandan beri de bu konuyla ilgili yazıyorlar. Benim bu konuyla ne ilgim ne de konuyla alakalı bilgim var. CHP içinden aradılarsa ki ihtimal vermiyorum, vicdani olarak ben bunu kabul etmiyorum. Benim 3 kızım, annem var. Konuyla ilgili kimse kimseyi zan altında bırakmasın, arayan kimse bir an önce açıklansın. Bizim bir Whatsapp grubumuz var. Ben burada ortak açıklama yapılsın, bir araya gelinsin diye belirttim. Bazı vekillerimiz Ankara’da, onlar da geldikten sonra bir açıklama yapılacaktır. Tek istediğimiz, gerçeğin bir an önce ortaya çıkması.”

CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan’ın konuyla ilgili “Konuyla ilgili gerekli açıklamalar çok yakında yapılacak. Ben kendi adıma konuşuyorum, Fatih Çekirge’nin yazdığı konuyla ilgim, alakam yok. Diğer arkadaşların da konuyla bir ilgisi olduğuna ihtimal vermiyorum. Bu konuda açıklamalar da yapılacak. (Ortak açıklamanın ne zaman yapılacağı hakkında) Çok süreceğini zannetmiyorum. Yakında açıklama yapılacak.” ifadelerini kullandı.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!