CHP Milletvekili Girgin’den Pınar Gültekin’in babası hakkında suç duyurusu

CHP Milletvekili Girgin'den Pınar Gültekin'in babası hakkında suç duyurusu

Pınar Gültekin’in babası Sıddık Gültekin, kendisini arayarak şikayetini geri çekmesini isteyen kişinin CHP Muğla milletvekili Süleyman Girgin olduğunu iddia etmişti. Girgin, Sıddık Gültekin hakkında suç duyurusunda bulundu.
Muğla’da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin, Cemal Metin Avcı tarafından canice katledilmişti. Pınar Gültekin’in babası Sıddık Gültekin, cinayetin ardından CHP’li bir Muğla milletvekilinin kendisini arayarak davadan vazgeçmesini istediğini iddia etmiş daha sonradan yaptığı açıklama ile bu vekilin Süleyman Girgin olduğunu öne sürmüştü.

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığına “iftira ve hakaret” suçlaması ile suç duyurusunda bulunan CHP’li Girgin’in avukatı Pınar Alpay Tozun, müvekkilinin son bir haftadır hak etmediği suçlamalarla karşılaştığını ve hakkını aramak istediğini dile getirdi. Tozun şunları söyledi:

“Hukuki sürecin takipçisi olacağız. ‘İftira ve hakaret’ gerekçesiyle suç duyurusunda bulunduk. Müvekkilimin onuru, şerefi ve saygınlığı zedelenmiştir. Gerçek olmadığı bilinen bir iddiayla yapılan bu iftira karşısında en doğal hak kullanılmıştır”

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!