CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu:”Cumhurbaşkanı Adayı Olamayacağımı Kim Söyledi?”

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM’nde bütçe görüşmelerinde meclis kürsüsünden konuşma yaparken hükümet sıralarından kendisine “Cumhurbaşkanlığına aday ol” sesleri yükselince ;” Aday olup olamayacağımı size kim söyledi” ifadelerini kullandı. Bu kez de Cumhuriyet Halk Partisi sıraları Kılıçdaroğlu’nu ayakta alkışladı.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu sözleri “Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayı Kemal Kılıçdaroğlu mu?” sorusunu gündeme getirdi.

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, 3 gün önce CHP’nin Cumhurbaşkanı adayının belli olduğunu söyleyerek “Millet İttifakı’nın alanı geniş, önümüzdeki günlerde daha da genişleyecek” ifadelerini kullanmıştı.

CNNTÜRK’te Tarafsız Bölge programına katılan gazeteci Dr. Ali Haydar Fırat, bu konunun CHP içinde masada olduğu bilgisini verdi.

SONAR araştırma şirketi sahibi Hakan Bayrakçı ise Millet İttifakı’nın bu noktada geleceği ile ilgili İYİ Parti Lideri Meral Akşener’in DEVA, Gelecek Partisi gibi merkez sağa yakın partilerle bir ittifak kurabileceğini belirtti.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!