Celal Eren Çelik’e Beraat, Buğra Kavuncu Küresel Kartel Prensi mi?

Celal Eren Çelik'e Beraat, Buğra Kavuncu Küresel Kartel Prensi mi?

İYİ PARTİ İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun suç duyurusunda bulunduğu gazeteci Celal Eren Çelik mahkeme kararını sosyal medya hesabından paylaştı.

Celal Eren Çelik'e Beraat, Buğra Kavuncu Küresel Kartel Prensi imiş !

Çelik; ” İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu bizi mahkemeye vermiş, daha sonra uzlaşmak istese de biz kabul etmemiştik. Dava bugün sonuçlandı. Karar: BERAAT Dava sürecinde büyük emekleri olan avukatım Sn.İlker Ziya Göktaş’a teşekkürlerimi sunuyorum. Kamuoyuna duyurulur…” açıklaması yaptı.

Celal Eren Çelik'e Beraat, Buğra Kavuncu Küresel Kartel Prensi imiş !Celal Eren Çelik'e Beraat, Buğra Kavuncu Küresel Kartel Prensi imiş !

 

CELAL EREN ÇELİK’TEN FATİH ALTAYLI’YA “SENDE UTANMA VAR MI?”

Gazeteci Celal Eren Çelik, Buğra Kavuncu’yu iddialar karşısında Habertürk’te programa çıkaran gazeteci Fatih Altaylı’ya da yüklendi.

Çelik, “Şimdi buradan Fatih Altaylı’ya sesleniyorum: Ekranda “Ismarlama” programa çıkartıp,karşında benim hakkımda konuşurken gevrek gevrek güldüğün Buğra Kavuncu davayı kaybetti. Sende utanma var mı? Varsa beni de bir programa çıkart hem seni hem Buğra Kavuncu’yu birlikte rezil edeyim.” ifadelerini kullandı.

Celal Eren Çelik'e Beraat, Buğra Kavuncu Küresel Kartel Prensi imiş !

 

CELAL EREN ÇELİK’İN “ÖZBEKİSTAN’DAN GELEN “PRENS”: BUĞRA KAVUNCU” FLOOD’U

Çelik, 2018 yılında paylaştığı “ÖZBEKİSTAN’DAN GELEN “PRENS”: BUĞRA KAVUNCU” başlıklı flood’da, Kavuncu’nun gerçek kimliğini ortaya çıkarmıştı.

Celal Eren Çelik’in bu flood dizisi haber yapılmıştı.

Bu gelişmelerden sonra Kavuncu, gazeteci Celal Eren Çelik hakkında suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusu neticesinde konunun mahkemeye taşınması gündeme geldi. Ancak bu süreçte beklenmedik bir gelişme yaşandı.

Celal Eren Çelik’in bildirdiğine göre, Buğra Kavuncu avukatları aracılığıyla uzlaşmak istemiş. Hakkında birçok iddia bulunan kavuncu nedense bu iddiaları çürütmek yerine uzlaşmayı tercih ediyor. Kavuncu’nun Celal Eren Çelik’in iddiaları karşısında önce suç duyurusunda bulunması, sonrasında uzlaşma istemesi, “iddiaların doğru olduğu” ve bunun mahkemede ispatlanacağı korkusundan kaynaklandığı fikrini akla getiriyor.

İşte Çelik’in uzlaşma teklifine verdiği yanıt:

” Buğra Kavuncu tarafıma önce suç duyurusunda bulunmuştu şimdi avukatları vasıtası ile “Özür dilemem” halinde uzlaşmak istediklerini belirttiler. Kesinlikle reddettim ve konunun mahkemeye taşınmasını istediğimi, belgeler ile kayıtlara gerçekleri geçireceğimi avukata belirtim.”

Celal Eren Çelik'e Beraat, Buğra Kavuncu Küresel Kartel Prensi imiş !

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!