Canlı Yayında Mülteci Tartışması: “Yani Sonunda Buranın Sahibi Suriyeliler Olacak”

Canlı Yayında Mülteci Tartışması:

Habertürk TV’de Fatih Altaylı’nın Teke Tek programında Habertürk yazarı Murat Bardakçı, tarihçi Prof. Dr. Erhan Afyoncu soruları yanıtladı. Programda Murat Bardakçı ve Fatih Altaylı arasında çıkan tartışmada, “Yani sonunda Suriyeliler ve Afganlar Türkiye’nin sahibi olacak?” diyerek Altaylı, Bardakçıya tepki gösterdi.

Habertürk TV’de Fatih Altaylı’nın Teke Tek programına konuk olan Murat Bardakçı, “Bizde kural şudur tarih boyunca misafir ülkesidir bu topraklar bu misafirlerin hepsi ev sahibi olmuştur.” dedi.

Murat Bardakçı’nın bu sözleri üzerine program sunucusu Fatih Altaylı, “Yani sonunda Suriyeliler ve Afganlar Türkiye’nin sahibi olacak? Vatandaşın en korktuğu şey de bu.” dedi.

Bardakçı, Altaylı’ya “Biz de öyle olduk. ABD de böyle oldu. Bir de şu var. Afganlar doğu halkları arasında dini bakımdan bize en yakın olanlardır. Sunnidirler.” dedi.

Murat Bardakçı’nın sözleri sosyal medyada tepkilere neden oldu. Sosyal medya kullanıcıları “Şu konuşmalar vatana ihanetten insana hüküm giydirmeli.” diyerek Bardakçı’ya tepki gösterdiler.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!